Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Dieseltruck lastar en lastbil
Nyheter och reportage

Det senaste inom truck och logistik

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kundcase

Schneider Electric

När man började använda sig av de automatiserade truckarna L-MATIC AC från Linde Material Handling optimerade Schneider Electric, som är en ledande leverantör av digitala energi- och automatiseringslösningar, effektiviteten i sitt logistikcenter i Sant Boi de Llobregat, Spanien.

Läs mer

Smala gångar, brett utbud

150 000 olika artiklar och upp till 60 000 in- och utlagringar per dag: Denna logistiska kapacitet klarar snart Arvato Supply Chain Solutions av på minsta möjliga tid för en stor kund inom skönhetsprodukter i Hamm i Tyskland. Ryggraden i distributionscentrumet är Lindes toppmoderna teknik för smala gångar.

Läs mer

En inspirerande debut

Över 200 000 tusen böcker lämnar Hachette UK:s distributionscentrum utanför Oxford varje dag. För plockningar upp till 17,7 meter används en alldeles speciell truck: en kombination av Linde K och Linde V modular.

Läs mer

Kunskap & insikter

Möt Jacob Sjöstrand – Linde Material Handlings nya Sverigechef

Jacob Sjöstrand är sedan årsskiftet ny Sverigechef hos oss på Linde Material Handling. I den här intervjun får du chansen att lära känna honom bättre.

Läs mer

7 tips för säker truckkörning i vinter

Är din truckflotta redo för vintern? Nedan listar vi de sju främsta tipsen när du förbereder truckflottan inför vintern.

Läs mer

”Kundernas val allt viktigare för hållbar logistik”

Målet är att koncernen ska minska CO2-påverkan med 30 procent till 2027. Men den kanske viktigaste insatsen Linde Material Handling gör inom hållbarhet handlar om kundernas val av produkter.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde x Porsche Engineering

När unik design möter den högsta ingenjörskonsten! Vår nya elektriska motviktstruck Linde X20 – X35 är inte bara lika kraftfull som en dieseldriven, den är även designad av ingenjörerna hos Porsche Engineering.

Läs mer

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Evenemang

Webinar: För ett smartare och säkrare lager

Den 16 november kan du ta del av vårt webinar "För ett smartare och säkrare lager", där vi kommer prata om hur du optimerar era lagerprocesser.

Läs mer

World of Material Handling 2022

World of Material Handling som Linde arrangerar tillsammans med partners tillhandahåller nya truckar, tekniker, verktyg och lösningskoncept för alla områden inom intralogistik. Här hittar du reportage och allt som är värt att veta om WoMH 2022.

Läs mer

Linde Winter Studio - Live

Linde Winter Studio är inte ett helt vanligt digitalt event. Ta den av våra produktnyheter på ett helt nytt sätt!

Se eventet

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.