Dieseltruck lastar en lastbil
Kundtidningen Bättre upp

Truck- och logistikreportage

Vår kundtidning Bättre upp är fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Tidningen utkommer fyra gånger per år och går att prenumerera på i tryckt eller digital form. Vill du avsluta en befintlig prenumeration, kontakta oss här.

Prenumerera på Bättre upp

Reportage

Klimatsmarta maträddare

Matsmart är maträddarna som växer så att det knakar. För att klara av att hantera ca 120 000 produkter om dagen utvecklar det konstant sin truckflotta.

Läs mer

Framgångsrika truckar med bränsleceller hos BMW

Bränsleceller börjas användas allt mer inom intralogistiken. Har det någon framgång som energisystem för truckar? Är det något företag som vet är det BMW.

Läs mer

Tiden talar för litiumjontruckar hos Elgiganten

”Vi sparar drygt 16 000 kronor per truck och år. Det gör att vi kommer att räkna hem satsningen relativt snabbt.” Elgiganten satsar fullt ut på Litimjontruckar.

Läs mer

Intervjuer

Smarta uppkopplade truckar

Precis som moderna bilar meddelar när spolarvätskan börjar ta slut, när det är dags för service eller att en lampa är trasig, har uppkopplade truckar full koll på sin status och meddelar om något behöver åtgärdas.

Läs mer

Rätt energi för eltruckar

Efterfrågan på kostnadseffektiva och hållbara energisystem för eltruckar ökar allt mer. Men hur ska man veta vilken lösning som är rätt för sin verksamhet?

Läs mer

Linde får guld i hållbarhet

Linde har nu fått guldrating av den internationella organisationen EcoVadis för sitt hållbarhetsarbete. QHSE-chef Jessica Borg berättar om vad nästa steg blir i Lindes hållbarhetsresa.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Plocktruckar för alla behov - Nya N20 C

Orderplockning är en central del på alla typer av lager. Med den nya serien N20 C lanserar Linde plocktruckar för alla behov. Och förarvänligheten står, som alltid, i fokus.

Läs mer

Evenemang

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Konsten att göra det komplexa enkelt

Frågan är given: Går det komplexa att förenkla och kontrollera så att materialhanteringen uppfyller sina mål? Svaret är utan tvekan ja. Det visade Linde och deras samarbetspartners på mässan World of Material Handling

Läs mer

Tidningar

Nyhetsbrev

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, lästips och mycket mer - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev