Dieseltruck lastar en lastbil
Reportage, trender och intervjuer

Magasin

Få nyheter och insikter direkt i din inkorg

Reportage

Bekymmersfritt samarbete på visionärt stålverk

Tung industri. Inget symboliserar detta tydligare än stålindustrin. En verksamhet som ställer enorma krav på precision, säkerhet och styrning i en process som ständigt är igång.

Läs mer

På Centro har alla förare rätt utbildning

– Vi är noggranna med att våra förare har rätt truckkort. Välutbildade förare är bättre förare, säger lagerchefen Roger Eriksson. På Centro är alla truckförare välutbildade förare.

Läs mer

Precisionsmaskin på Norrlands trä

Linde 1401 är en arbetshäst, utrustad för att Norrlands tuffa klimat. För Norrlands trä är den en förutsättning för företagets framgång, för förarnas hälsa och för bättre livsmiljö.

Läs mer

Intervjuer

Ökad efterfrågan på utbildning

Det lönar sig alltid att investera i rätt kompetens och ökad kunskap. Därför har Linde ett brett utbildningsprogram för både den nya logistikarbetaren och den erfarne truckföraren.

Läs mer

Tommy rycker ut och löser svåra truckproblem

Nu fördjupar Linde sitt serviceerbjudande ytterligare. I maj lanserades konceptet regionalteknisk support.

Läs mer

Nu tar vi nästa steg framåt

Linde Sveriges VD Thomas Hasche summerar året 2018 och vad som nu ligger i fokus för att skapa ännu större nytta för våra kunder.

Läs mer

Produkter & Trender

Unik app – Upplev Lindes nya truckar virtuellt i ditt eget lager

Nu kan du se Lindes nya truckar live i lagret – utan att de finns på plats. Det är möjligt tack vare Linde Virtual Showroom App som finns tillgänglig via App Store.

Läs mer

Med Lindes ASC är lagergolvet alltid jämnt

Ojämnheter i golvet kan orsaka farliga svängningar i trucken. Linde har löst problemet genom Active Stability Control, ett revolutionerande system som kompenserar för ojämnheter och gör förarnas arbete säkrare och snabbare.

Läs mer

Truck Call-appen – som en modern taxibokning

Nu kan du hitta rätt truck till arbetsordern vid ditt skrivbord. Allt går mycket snabbare – tack vare Lindes nya Truck Call-app.

Läs mer

Evenemang

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Konsten att göra det komplexa enkelt

Frågan är given: Går det komplexa att förenkla och kontrollera så att materialhanteringen uppfyller sina mål? Svaret är utan tvekan ja. Det visade Linde och deras samarbetspartners på mässan World of Material Handling

Läs mer

Tidningar