Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Dieseltruck lastar en lastbil
Nyheter och reportage

Det senaste inom truck och logistik

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kundcase

Smurfit Kappa LithoPac satsar på säkerhet

Hos Smurfit Kappa LithoPac i Nybro värderas säkerheten högt. Därför är stödsystemet Linde Safety Guard en självklarhet i verksamheten.

Läs mer

En säker miljö för anställda och kunder

Precis som kvaliteten i produktionen är säkerheten avgörande för Trensums Food i Tingsryd. Med hjälp av säkerhetssystem från Linde har de säkrat miljön för både anställda och kunder.

Läs mer

Klimatsmarta maträddare

Matsmart är maträddarna som växer så att det knakar. För att klara av att hantera ca 120 000 produkter om dagen utvecklar det konstant sin truckflotta.

Läs mer

Kunskap & insikter

”Kundernas val allt viktigare för hållbar logistik”

Målet är att koncernen ska minska CO2-påverkan med 30 procent till 2027. Men den kanske viktigaste insatsen Linde Material Handling gör inom hållbarhet handlar om kundernas val av produkter.

Läs mer

Att tänka på vid köp av en begagnad truck

Begagnade truckar är en god investering, både för miljön och ekonomin. Men det gäller att se upp, för precis som när det gäller begagnade bilar finns det en del fallgropar att undvika. Vi delar här med oss av våra bästa tips för ett lyckat köp begagnat!

Läs mer

Fyra anledningar till att teckna ett serviceavtal

Den som vill lägga minimalt med tid på truckservice men ändå få maximal tillgänglighet väljer ett av Lindes serviceavtal. Vi vet att olika företag har olika krav och önskemål, vi erbjuder därför olika typer av serviceavtal.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde x Porsche Engineering

När unik design möter den högsta ingenjörskonsten! Vår nya elektriska motviktstruck Linde X20 – X35 är inte bara lika kraftfull som en dieseldriven, den är även designad av ingenjörerna hos Porsche Engineering.

Läs mer

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Evenemang

Logistikmässan World of Material Handling är tillbaka

Linde Material Handlings egen intralogistikmässa, World of Linde Material Handling, är i sommar tillbaka i sin fjärde upplaga. Mellan den 20 juni och den 1 juli 2022 kommer Linde att presentera sitt breda utbud av lösningar för en effektiv och hållbar materialhantering.

Läs mer

Vi ses på Kistamässan!

Äntligen ses vi igen! Vi ställer ut på Kistamässan den 20 - 21 april. I vår monter kommer du att få ta del av våra främsta energi- och säkerhetslösningar, samt vår nya semi-automatiserade plocktruck N20 - N25 SA.

Läs mer

Linde Winter Studio - Live

Linde Winter Studio är inte ett helt vanligt digitalt event. Ta den av våra produktnyheter på ett helt nytt sätt!

Se eventet

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.