Dieseltruck lastar en lastbil

Reportage, trender och intervjuer

Magasin

Få nyheter och insikter direkt i din inkorg

Reportage

Precisionsmaskin på Norrlands trä

Linde 1401 är en arbetshäst, utrustad för att Norrlands tuffa klimat. För Norrlands trä är den en förutsättning för företagets framgång, för förarnas hälsa och för bättre livsmiljö.

Läs mer

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Goda förutsättningar för Lindes montörer

”Där man har de största utmaningarna ska man ha de bästa förutsättningarna”. Med det mottot har Lindes produktionsavdelning för specialanpassningar fått ett rejält lyft.

Läs mer

Intervjuer

Nu tar vi nästa steg framåt

Linde Sveriges VD Thomas Hasche summerar året 2018 och vad som nu ligger i fokus för att skapa ännu större nytta för våra kunder.

Till Thomas Hasches krönika

Digitala verktyg styr utvecklingen inom intralogistik

– Vår utmaning blir att optimera och automatisera kundens olika processer för att skapa ett effektivt flöde.

Till intervjun med Jens Kocab

Träffa Lindes nye servicemarknadschef

Rätt serviceorganisation möter automation och andra utmaningar

Till intervjun med Henrik Adolfsson

Produkter & Trender

Med Lindes ASC är lagergolvet alltid jämnt

Ojämnheter i golvet kan orsaka farliga svängningar i trucken. Linde har löst problemet genom Active Stability Control, ett revolutionerande system som kompenserar för ojämnheter och gör förarnas arbete säkrare och snabbare.

Läs mer

Truck Call-appen – som en modern taxibokning

Nu kan du hitta rätt truck till arbetsordern vid ditt skrivbord. Allt går mycket snabbare – tack vare Lindes nya Truck Call-app.

Läs mer

Lysande nyheter

Bra belysning är viktigt för effektiv och säker materialhantering. VertiLight och LED Stripes är Lindes senaste nyheter på belysningsfronten.

Läs mer

Evenemang

Stort engagemang för automationsevenemang

Automationsevenemangen som genomfördes under våren 2018 väckte stor uppmärksamhet.

Läs mer

Lyckad roadshow med säkra lösningar

När kraven på effektivitet ökar, måste även säkerhetslösningarna moderniseras. Vårens Linde Safety Roadshow lyfte fram trucksäkerhetens betydelse – utrustning och tjänster som både ökar lönsamheten och säkerheten på arbetsplatsen. – Syftet med vår rikstäckande turné var att fokusera på säkerhetsfrågorna samt att öka kunskapen. Intresset visar att kunderna uppskattar vårt initiativ, säger Felicia Ek, projektledare för turnén.

Läs mer