Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Läs våra senaste artiklar

Nyheter och reportage
Dieseltruck lastar en lastbil

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Kundcase

Säkerhet i fokus hos Trelleborg Sealing Solutions

Trelleborg Sealing Solutions är världsledande inom produktion och utveckling av ljud och vibrations lösningar för fordonsindustrin. Samarbetet mellan dem och Linde har pågått i mer än tio år, hela tiden med säkerheten i fokus.

Läs mer

Mot en hållbar truckflotta

Paroc i Hällekis vill göra världen till en bättre plats med hjälp av tre kriterier – miljö, hållbarhet och ekonomi. I strävan efter ökad hållbarhet finns en önskan om att byta ut truckflottan från dieseldrivna till elektriskt drivna.

Läs mer

Projekt med bred effekt

Automationstemat har i åratal varit vardag hos FIEGE, en av Europas ledande företag inom kontraktlogistik. Nu inledde den ytterligare ett innovationsprojekt tillsammans med Linde. Automatiserad in- och utlagring med en självgående skjutstativtruck i gången. Ett besök på pilotanläggningen i tyska Worms, Rheinland-Pfalz.

Läs mer

Kunskap & insikter

Från servicetekniker till VD – starten för Linde Sverige

I en intervju med vår nyligen fyllda 90-årige grundare Per-Mårten Eriksson, får vi hela historien om hur Linde blev till i Sverige.

Läs mer

Är tiden inne för eldrivna truckar inom tung hantering?

Är tiden inne för eldrivna truckar inom tung hantering? Vi pratar med vår specialist för att reda ut frågan om eldrivna truckar verkligen kan ersätta dieseldrivna.

Läs mer

Daglig tillsyn – nyckeln till maximal prestanda och ökad säkerhet

För att upprätthålla en smidig och effektiv intralogistik är det avgörande att ha fungerande truckar. En kraftfull metod för att minimera risken för stilleståndstider, är att se till att den dagliga tillsynen sköts.

Läs mer

Produkter & Trender

Elektriska motviktstrucken Linde X35 – X50 vinner ”Årets produkt 2024”

Linde Material Handling tilldelades första plats för sin elektriska motviktstruck Linde X35 – X50 i tävlingen ”Materialfluss” i München.

Läs mer

Linde x Porsche Engineering

När unik design möter den högsta ingenjörskonsten! Vår nya elektriska motviktstruck Linde X20 – X35 är inte bara lika kraftfull som en dieseldriven, den är även designad av ingenjörerna hos Porsche Engineering.

Läs mer

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Evenemang

Webinar: För ett smartare och säkrare lager

Den 16 november kan du ta del av vårt webinar "För ett smartare och säkrare lager", där vi kommer prata om hur du optimerar era lagerprocesser.

Läs mer

World of Material Handling 2022

World of Material Handling som Linde arrangerar tillsammans med partners tillhandahåller nya truckar, tekniker, verktyg och lösningskoncept för alla områden inom intralogistik. Här hittar du reportage och allt som är värt att veta om WoMH 2022.

Läs mer

Linde Winter Studio - Live

Linde Winter Studio är inte ett helt vanligt digitalt event. Ta den av våra produktnyheter på ett helt nytt sätt!

Se eventet

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.