Dieseltruck lastar en lastbil
Nyheter och reportage

Det senaste inom truck och logistik

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kundcase

En säker miljö för anställda och kunder

Precis som kvaliteten i produktionen är säkerheten avgörande för Trensums Food i Tingsryd. Med hjälp av säkerhetssystem från Linde har de säkrat miljön för både anställda och kunder.

Läs mer

Klimatsmarta maträddare

Matsmart är maträddarna som växer så att det knakar. För att klara av att hantera ca 120 000 produkter om dagen utvecklar det konstant sin truckflotta.

Läs mer

Framgångsrika truckar med bränsleceller hos BMW

Bränsleceller börjas användas allt mer inom intralogistiken. Har det någon framgång som energisystem för truckar? Är det något företag som vet är det BMW.

Läs mer

Kunskap & insikter

Därför ska du se över kunskapsläget hos truckförarna

Företagen är ansvariga för att ge truckförare lämplig utbildning för sin arbetsuppgift. Förutom de rättsliga aspekterna finns det många andra goda skäl till att förarna ska vara utbildade. Läs mer om vikten av rätt utbildning här.

Läs mer

Tips för att öka truckbatteriernas livslängd

Att underhålla och sköta våra eldrivna truckars batterier är egentligen inte så knepigt men det finns några enkla tips man kan hålla sig till för att öka livslängden. Läs mer om dem här!

Läs mer

HVO100 - Ett fossilfritt drivmedel till dieseltruckar

Våra dieseldrivna truckar är numera godkända att använda med det fossilfria bränslealternativet HVO100. Ett klimatsmarta alternativ som kan reducera koldioxidutsläppet med upp mot 90%.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde x Porsche Engineering

När unik design möter den högsta ingenjörskonsten! Vår nya elektriska motviktstruck Linde X20 – X35 är inte bara lika kraftfull som en dieseldriven, den är även designad av ingenjörerna hos Porsche Engineering.

Läs mer

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Evenemang

Webinar: Linde Safety Guard

Webinar om Linde Safety Guard - systemet som upptäcker faran innan den uppstår och varnar i tid.

Läs mer

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.