Dieseltruck lastar en lastbil
Reportage, trender och intervjuer

Bättre upp

Vår kundtidning Bättre upp är fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Tidningen utkommer fyra gånger per år och går att prenumerera på i tryckt eller digital form. Vill du avsluta en befintlig prenumeration, kontakta oss här.

Prenumerera på Bättre upp

Reportage

Framgångsrika truckar med bränsleceller hos BMW

Bränsleceller börjas användas allt mer inom intralogistiken. Har det någon framgång som energisystem för truckar? Är det något företag som vet är det BMW.

Läs mer

Tiden talar för litiumjontruckar hos Elgiganten

”Vi sparar drygt 16 000 kronor per truck och år. Det gör att vi kommer att räkna hem satsningen relativt snabbt.” Elgiganten satsar fullt ut på Litimjontruckar.

Läs mer

Säkra truckar från Linde är en styrka på Forsmark

Det finns inga arbetsplatser i Sverige som har så rigorösa säkerhetsbestämmelser som kärnkraftverken. Och här finns 25 truckar från Linde.

Läs mer

Intervjuer

Rätt energi för eltruckar

Efterfrågan på kostnadseffektiva och hållbara energisystem för eltruckar ökar allt mer. Men hur ska man veta vilken lösning som är rätt för sin verksamhet?

Läs mer

Linde får guld i hållbarhet

Linde har nu fått guldrating av den internationella organisationen EcoVadis för sitt hållbarhetsarbete. QHSE-chef Jessica Borg berättar om vad nästa steg blir i Lindes hållbarhetsresa.

Läs mer

Trucksäkerhet utan kompromisser

Med konceptet "Vision Zero. Safety in our world" vill Linde Material Handling helt eliminera olyckor inom materialhantering. Säkerhet har alltid varit en självklarhet.

Läs mer

Produkter & Trender

Plocktruckar för alla behov - Nya N20 C

Orderplockning är en central del på alla typer av lager. Med den nya serien N20 C lanserar Linde plocktruckar för alla behov. Och förarvänligheten står, som alltid, i fokus.

Läs mer

Nästa generations motviktstruck är här

Nästa generations motviktstruck är här. Lindes nya motviktstruckar 1202 är inte bara en ny truck, utan en helt ny truckgeneration. Den representerar allt som Linde står för, de är robusta, säkra, ergonomiska och kostnadseffektiva.

Läs mer

Unik app – Upplev Lindes nya truckar virtuellt i ditt eget lager

Nu kan du se Lindes nya truckar live i lagret – utan att de finns på plats. Det är möjligt tack vare Linde Virtual Showroom App som finns tillgänglig via App Store.

Läs mer

Evenemang

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Konsten att göra det komplexa enkelt

Frågan är given: Går det komplexa att förenkla och kontrollera så att materialhanteringen uppfyller sina mål? Svaret är utan tvekan ja. Det visade Linde och deras samarbetspartners på mässan World of Material Handling

Läs mer

Tidningar

Nyhetsbrev

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, lästips och mycket mer - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev