Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Läs våra senaste artiklar

Nyheter och reportage
Dieseltruck lastar en lastbil

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kundcase

Elektrifiering för tuffare användningsområden

E var början – X är fortsättningen Westfälische Drahtindustrie (WDI) ställer om från truckar med förbränningsmotor till elektriska truckar på den tyska anläggningen i Hamm. I en fyra veckor lång provperiod övertygade Linde X50 även med tunga laster.

Läs mer

Elektrisk truck i sitt rätta element

Först kom en testprodukt och sedan två till – och inom kort har alla 8-tonstruckar bytts ut mot varianter med miljöskonsam litiumjonteknik. Hos den stora mineralvattenproducenten Gerolsteiner visade Linde E80 tydligt att elektriska truckar var klart bättre än förbränningsvarianterna även vid kontinuerlig drift.

Läs mer

Oslagbar manövrering – garanterat utsläppsfri

Elektrifiera hela truckparken i framtiden: Detta har varit målet för Liebherrs specialister när de under flera veckor testat den elektriska motviktstrucken E160.

Läs mer

Kunskap & insikter

4 nycklar för en mer hållbar materialhantering

Materialhanteringen, med sin stora miljömässiga inverkan på vår planet, spelar en avgörande roll i vårt gemensamma arbete mot en grönare framtid. I denna artikel tittar vi närmare på fyra viktiga nycklar för att främja en mer hållbar materialhantering.

Läs mer

6 viktiga tips för säkrare truckverksamhet

I de flesta truckverksamheter råder tät trafik, hög ljudvolym och en ständig interaktion mellan människor och maskiner samtidigt som arbetet ska gå snabbt och effektivt. Vi har samlat våra viktigaste tips när ni ska se över säkerheten där truckar används.

Läs mer

Internationella kvinnodagen

Den internationella kvinnodagen i ära passar vi på att hylla några av våra grymma kvinnliga kollegor! Läs deras intervjuer här.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde x Porsche Engineering

När unik design möter den högsta ingenjörskonsten! Vår nya elektriska motviktstruck Linde X20 – X35 är inte bara lika kraftfull som en dieseldriven, den är även designad av ingenjörerna hos Porsche Engineering.

Läs mer

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Evenemang

Webinar: För ett smartare och säkrare lager

Den 16 november kan du ta del av vårt webinar "För ett smartare och säkrare lager", där vi kommer prata om hur du optimerar era lagerprocesser.

Läs mer

World of Material Handling 2022

World of Material Handling som Linde arrangerar tillsammans med partners tillhandahåller nya truckar, tekniker, verktyg och lösningskoncept för alla områden inom intralogistik. Här hittar du reportage och allt som är värt att veta om WoMH 2022.

Läs mer

Linde Winter Studio - Live

Linde Winter Studio är inte ett helt vanligt digitalt event. Ta den av våra produktnyheter på ett helt nytt sätt!

Se eventet

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.