Dieseltruck lastar en lastbil
Nyheter och reportage

Det senaste inom truck och logistik

Var först med att ta del av produktnyheter, kundcase, kunskap och branschtrender - direkt i din inkorg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kundcase

En säker miljö för anställda och kunder

Precis som kvaliteten i produktionen är säkerheten avgörande för Trensums Food i Tingsryd. Med hjälp av säkerhetssystem från Linde har de säkrat miljön för både anställda och kunder.

Läs mer

Klimatsmarta maträddare

Matsmart är maträddarna som växer så att det knakar. För att klara av att hantera ca 120 000 produkter om dagen utvecklar det konstant sin truckflotta.

Läs mer

Framgångsrika truckar med bränsleceller hos BMW

Bränsleceller börjas användas allt mer inom intralogistiken. Har det någon framgång som energisystem för truckar? Är det något företag som vet är det BMW.

Läs mer

Kunskap & insikter

HVO100 - Ett fossilfritt drivmedel till dieseltruckar

Våra dieseldrivna truckar är numera godkända att använda med det fossilfria bränslealternativet HVO100. Ett klimatsmarta alternativ som kan reducera koldioxidutsläppet med upp mot 90%.

Läs mer

Litiumjonbatterier driver utvecklingen

Litiumjonbatterier är idag självklara i allt från mobiltelefoner till elbilar, de börjar nu även ta mark i truckar. Läs mer om fördelarna av litiumjonbatterier när vi diskuterar teknologin närmare med vår expert.

Läs mer

Smarta uppkopplade truckar

Precis som moderna bilar meddelar när spolarvätskan börjar ta slut, när det är dags för service eller att en lampa är trasig, har uppkopplade truckar full koll på sin status och meddelar om något behöver åtgärdas.

Läs mer

Produkter & Trender

Linde H20 - H35 utnämnd till årets truckinnovation

Den dieseldrivna motviktstrucken H20 - H35 har blivit utnämnd till årets truckinnovation. Utmärkelsen syftar till att lyfta fram produkter som är särskilt nytänkande och innovativa och utses tillsammans med tidningens läsare.

Läs mer

Innovativ varningsväst

Bakifrån, runt ett hörn eller när du står upptagen med något. Ibland kan en truck dyka upp snabbt och oväntat. Med Lindes interaktiva varningsväst blir du alltid varnad.

Läs mer

Plocktruckar för alla behov - Nya N20 C

Orderplockning är en central del på alla typer av lager. Med den nya serien N20 C lanserar Linde plocktruckar för alla behov. Och förarvänligheten står, som alltid, i fokus.

Läs mer

Evenemang

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Konsten att göra det komplexa enkelt

Frågan är given: Går det komplexa att förenkla och kontrollera så att materialhanteringen uppfyller sina mål? Svaret är utan tvekan ja. Det visade Linde och deras samarbetspartners på mässan World of Material Handling

Läs mer

Kundtidningen Bättre Upp

Vår tidigare kundtidning Bättre upp gavs ut mellan 1988 - 2021 och var under sina år fullmatad med kundreportage, produktnyheter och aktuella branschtrender. Nedan har vi listat några gamla exemplar för nedladdning.