Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Kundanpassade truckar

Materialhantering på ditt sätt
Kollegor arbeter med truck

Vi på Linde vill förenkla våra kunders materialhantering. Förare som kör truckar från oss upplever hög komfort, prestanda i världsklass och trygghet tack vare de smarta säkerhetslösningarna. Men ibland krävs det mer. Någon form av anpassning för att optimera kundens verksamhet. Företag har olika arbetsförhållanden och behov. Därför är nästan alla truckar som Linde levererar i Sverige anpassade på något sätt.

Unika anpassningar för kundens specifika behov

Idag är vi marknadsledande på kundanpassningar och speciallösningar. Vi utrustar och anpassar truckar efter kundens specifika behov – allt från installationer av backsensorer till omfattande anpassningar av trucken. Vid behov kan vi även ta fram helt skräddarsydda lösningar. Ingen anpassning är den andra lik och vårt fokus är att alltid hitta bästa lösningen för kundens behov.

Motviktstruckar kundanpassas.
Lindes konstruktörer i arbete

Experter på dina behov

Kundanpassningarna utförs på vår utrustningsverkstad i Örebro. Här finns en konstruktionsavdelning med lång erfarenhet av speciallösningar – från produktionsplanerare och tekniker till inköpare och montörer. Med deras expertkunskap hittar de rätt lösning som matchar dina behov. Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med kunder och underleverantörer när det gäller specialfunktioner.

Exempel på anpassningar och speciallösningar

  • Förhöjda hytter
  • Specialanpassade truckar för pappershantering
  • Påbyggnad av specialaggregat som exempelvis lyftkran
  • Vågutrustning
  • Tiltbara stolar och anpassad förarmiljö
  • Brandsläckningsutrustning
  • Siktoptimerat tak