Medarbetare på Linde diskuterar

Bli en del av oss

Karriär

Lär känna Linde som arbetsgivare

Som en av världens ledande trucktillverkare kan vi på Linde Material Handling erbjuda dig en kreativ, rolig och dynamisk arbetsplats. Vi värdesätter en trivsam arbetsmiljö och strävar ständigt efter att vara en attraktiv arbetsgivare.

Vi bygger inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. En nyckelfaktor till framgång inom våra affärsområden är kompetenta, kunniga och engagerade medarbetare.

Oavsett om du är intresserad av teknik, försäljning, service, ekonomi eller andra områden i vår verksamhet kommer en karriär hos oss ge dig möjlighet till lärande och utveckling, i en miljö med truckar i världsklass. Kliv ombord hos en globalt ledande tillverkare av innovativa lösningar och tjänster inom intralogistik.

Lediga jobb

Serviceledare till Gävle

Vi söker nu en serviceledare till Gävle. Som serviceledare arbetsleder du en grupp servicetekniker som arbetar både på fasta verkstäder och på fält.

Läs mer och ansök

Servicetekniker till Skövde

Med placering i Skövde söker vi servicetekniker. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon.

Läs mer och ansök

Mekaniker till Örebro

Till vår produktionsanläggning i Örebro söker vi nu flera mekaniker. Hos oss kan du förvänta dig varierande arbetsuppgifter med goda tekniska utvecklingsmöjligheter!

Läs mer och ansök

Svetsare till Örebro

Som svetsare hos oss kommer du ingå i ett litet men erfaret team av svetsare som främst arbetar med kundanpassningar och ombyggnationer i nära samarbete med vår konstruktionsavdelning.

Läs mer och ansök

Servicetekniker till Jönköping

Med placering i Jönköping söker vi en flexibel och ansvarstagande servicetekniker.

Läs mer och ansök

Spontanansökan servicetekniker

Linde Material Handling växer så det knakar och är ständigt på jakt efter fler hungriga servicetekniker som vill arbeta med oss, både i verkstad och på fält.

Läs mer

Möt våra medarbetare

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer

Dennis, konstruktör

”Samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass”

Läs mer

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer

Jens, servicetekniker

”Att jobba som servicetekniker ute på fält hos Linde är lite som att vara egen företagare med ett stort företag bakom sig”

Läs mer

Jessica, kvalitet- och miljöchef

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Peter, sälj- och produktsupport

”Även fast Linde är ett relativt stort företag så har man ändå lyckats fånga den familjära känslan”

Läs mer

Carolin, servicefakturering

”Det bästa med Linde är att personalen verkligen får utrymme för egna initiativ”

Läs mer

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer

Anders, controller

”Jag har varit på Linde i 16 år och det är ett otroligt spännande företag att jobba på”

Läs mer

Arbetsområden

Servicemedarbetare från Linde

Service och eftermarknad

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Servicemarknaden är identifierad som en viktig del för vår fortsatta tillväxt. Utöver de bästa produkterna erbjuder vi även våra kunder omfattande service. Vår serviceorganisation förser kunderna med bland annat förebyggande underhåll, reparationer och kontroller

Lindemedarbetare med truckbroschyr i samtalsrum

Försäljning

Vi erbjuder marknadens bredaste produktprogram av truckar för materialhantering. Vår försäljningsorganisation gör oss ledande på marknaden. Säljarna jobbar i egna distrikt med närhet till kunderna. Vår styrka är förmågan att identifiera och skapa möjligheter samt ta hand om våra kunder på ett professionellt och affärsmässigt sätt.

Samtal mellan Lindemedarbetare

Produktion, utveckling och konstruktion

Vi skräddarsyr lösningar efter kundernas behov. Vid vår produktionsanläggning på huvudkontoret i Örebro arbetar våra team av erfarna och kompetenta medarbetare som gör oss världsledande på kundanpassningar av truckar. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och hanterar hundratals kundunika anpassningar varje år.

Samtal mellan Lindemedarbetare vid skrivbord med dator

Ekonomi och finans

Vårt företag har en stark tillväxtambition med lönsamhet i fokus. Inom avdelningen för ekonomi och finans ansvarar vi bland annat för budgetplanering, fakturering, bokslut, uppföljningsarbete, utveckling, analys och finans.

Medarbetare från Linde under en besiktning

Hälsa, säkerhet och miljö (HSE)

Inom HSE ansvarar vi för att säkerställa att vi har en trygg arbetsmiljö och en hållbar verksamhet. Vi ser till att lagar och krav kring arbetsmiljö, säkerhet och miljöskydd följs. Rutiner, riktlinjer och arbetssätt utarbetas av oss så vi får väl fungerande processer för HSE. Våra produkter håller hög kvalitet och har fokus på säkerhet, ergonomi och produktivitet. För att detta ska omsättas operativt är vi certifierade enligt internationellt erkända och beprövade standarder och har ledningssystem på plats. Vårt hållbarhetsarbete kännetecknas av transparens gentemot interna och externa intressenter och vi har ett nära samarbete med kunder och leverantörer. Vi vill vara ledande i att bedriva en hållbar verksamhet.

Lindemedarbetare i diskussion med kollegor

Marknadsföring och kommunikation

Vi arbetar som företagets språkrör för marknadsföring och kommunikation. Förutom press, webbplats och evenemang ansvarar vi även för medarbetarkommunikationen. I samverkan med service, försäljning och andra avdelningar planeras marknadsföringsaktiviteter där vår passion för företaget och våra produkter kommuniceras utåt.

Lindemedarbetare diskuterar

HR

Hanteringen av våra mänskliga resurser är viktigt för företagets framgångar. Vår utgångspunkt finns i företagets verksamhetsstrategi och vi skapar förutsättningar för chefer och medarbetare att förverkliga den. På HR deltar vi i företagets HR-relaterade processer runt om i landet, operativt som strategiskt. Vårt mål är att erbjuda verksamheten ett konsultativt stöd inom kompetensförsörjning, rekrytering, utveckling, arbetsrätt, löner och andra anställningsförmåner, arbetsmiljö, personalvård och styrning.

Karriärkontakt

Vill du veta mer?

Till kontaktformuläret