Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Jobba hos Linde Material Handling

Bli en av oss
Medarbetare på Linde Material Handling

Vill du vara med och skapa framtidens intralogistik?

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa.

När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter – men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Våra förmåner

Förutom ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare får du som anställd hos oss ett flertal förmåner såsom friskvårdsbidrag, fria läkarbesök och förmånlig tjänstepension. Många av våra tjänster har flexibla arbetstider för att underlätta att få ihop vardagspusslet. För oss är det viktigt att vår personal trivs och har rätt kunskap. Därför satsar vi på kompetensutveckling. Vi genomför regelbundna interna utbildningar inom flera områden och det finns också möjlighet att gå externa utbildningar. Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna idéer för att själva vara med och forma sin utveckling.

Våra värderingar

En nyckelfaktor till våra framgångar är våra kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans jobbar vi efter våra gemensamma värdeord ”integritet, samarbete, mod och enastående” som definierar vilka vi är och hur vi agerar. Värdeorden vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet, och vi genomför regelbundet medarbetarundersökningar för att säkerställa att vi når dessa mål.

Starka globalt och lokalt

Vårt huvudkontor ligger i Örebro där vi är en av länets största arbetsgivare. Runt om i landet finns våra regionala kontor och verkstäder. Totalt är vi drygt 500 medarbetare i en mängd olika yrken. Oavsett om du är intresserad av teknik, försäljning, service, ekonomi eller andra områden i vår verksamhet kommer en karriär hos oss ge dig möjlighet till lärande och utveckling. Vi tillhör koncernen KION Group som med drygt 41 000 medarbetare är en av världens största arbetsgivare inom materialhantering. Verksamheten finns över hela världen, med anläggningar i bland annat Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Kina och USA, vilket innebär att det för dig med intresse finns goda möjligheter att utvecklas både lokalt och globalt.

Lediga jobb

Möt våra medarbetare

Funderar du på hur det är att jobba hos Linde? Möt några av våra medarbetare från våra olika yrkesområden och läs mer om deras roller och varför de valt att jobba hos oss. Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på oss och vill veta mer.

Magnus, servicemarknadschef

" Jag tycker Linde är en fantastiskt bra arbetsgivare där vi ges möjlighet att utvecklas inom våra olika arbetsuppgifter men det finns också möjlighet att utmanas i nya roller inom företaget. "

Läs mer

Joachim, central teknisk support

” Jag värdesätter verkligen ett stort och tryggt företag, korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och att få möjligheten att utvecklas. Allt detta kan jag få på Linde. "

Läs mer

Izabella, business support

” En av de bästa sakerna med att jobba på Linde är att trots att det är ett stort företag så finns det en familjär känsla där alla blir sedda. Vi tar hand om varandra och ser till att alla trivs och har det bra. ”

Läs mer

Tomas, serviceledare

" Att vara serviceledare är ett väldigt varierat jobb och man får vara inblandad i hela affären – från försäljning till service, vilket gör att man får en god helhetsförståelse. "

Läs mer

Anders, mekanikkonstruktör

”Det bästa med mitt jobb är variationen på arbetsuppgifter. Att storleken på våra projekt kan sträcka sig från några timmars jobb till flera månader."

Läs mer

Jesper, servicetekniker

" Det bästa är att man jobbar under eget ansvar och sköter sig själv, man planerar sina egna dagar. Jag har direktkontakt med mina kunder, det är en enorm frihet att jobba hos Linde. "

Läs mer

Sherwan, teknisk montör

”Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer

Jessica, Manager QHSE

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer

Yrkesområden

Är du intresserad av en karriär på Linde Material Handling? Att arbeta hos oss ger dig möjligheten att växa och ta dig an spännande utmaningar, oavsett vilken roll du har. Här är några av de yrkesområden som finns hos oss:

Servicetekniker i arbete

Service och eftermarknad

Vi är en stark aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och majoriteten av våra kunder tecknar serviceavtal på dem. Servicemarknaden är en viktig del i vår fortsatta tillväxt och vi har ett omfattande serviceerbjudande. Inom vår serviceorganisation kan du bland annat jobba som servicetekniker, servicechef och administratör.

Läs mer om hur det att jobba som servicetekniker hos oss
Lindemedarbetare i ett möte

Försäljning

Vi erbjuder marknadens bredaste produktprogram av truckar för materialhantering. Det är vår säljorganisation som gör oss till marknadsledare. Som säljare på Linde Material Handling jobbar du i ditt eget distrikt med närhet till kunderna. Inom vår försäljningsorganisation finns regionala säljare för både nya och begagnade truckar, Key Account Managers och administratörer.

Läs mer om hur det är att jobba som säljare hos oss
Medarbetare i produktion

Produktion, utveckling och konstruktion

Vi är marknadsledande på att skräddarsy lösningar efter våra kunders behov. På vår produktionsanläggning i Örebro arbetar erfarna och kompetenta medarbetare med att ta fram de bästa lösningar för kunder inom ett brett spektrum av branscher. Inom produktion kan du bland annat jobba som konstruktör, produktutvecklare, mekaniker och produktionstekniker. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och hanterar idag hundratals kundunika anpassningar varje år.

Samtal mellan Lindemedarbetare

Ekonomi och finans

På Linde Material Handling har vi en stark tillväxtambition med lönsamheten i fokus. På våra avdelningar för ekonomi och finans hanteras bland annat budgetplanering, fakturering, bokslut, uppföljningsarbete, utveckling och analys. Här kan du bland annat jobba som controller, ekonomiassistent och kreditanalytiker.

Kollegor i arbete tillsammans

Supply Chain

I hela kedjan - från materialförsörjningen till vår produktion, vidare till leveranserna ut till kund - är det avgörande att logistik och inköp fungerar. Hos oss ansvarar Supply Chain för dessa flöden. Här kan du bland annat jobba som strategisk eller operativ inköpare, supply planner, reservdelsmedarbetare, lagermedarabetare eller godsmottagare. Supply Chain arbetar mot interna kunder inom produktion, service och eftermarknad och jobbar efter devisen “rätt vara till rätt kvalitet i rätt tid“.

Medarbetare hos Linde

IT

Vår IT-avdelning säkerställer att organisationen har fungerande IT-system och de bästa förutsättningarna för att kunna arbeta och samarbeta digitalt. På avdelningens servicedesk är det kunniga medarbetare som stöttar när problem och frågor uppstår. Det är även IT som ansvarar för IT-infrastrukturen och IT-utrustning. På avdelningen kan du jobba som servicedesktekniker (first och second line support), IT-tekniker (thirdline support, drift av IT-miljö) och IT-chef. IT-avdelningen arbetar både lokalt och internationellt.

Vill du komma i kontakt med någon på vår HR-avdelning? Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Har du frågor kring en ledig tjänst rekommenderar vi att du i första hand kontaktar den kontaktperson som finns angiven i annonsen.