Medarbetare på Linde
Bli en av oss

Jobba hos Linde Material Handling

Vill du vara med och skapa framtidens intralogistik?

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa.

När du väljer att jobba hos oss blir du en del av ett av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och kostnadseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter– men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Har du karriärfrågor?

Lediga jobb

Servicetekniker till Göteborg

Vi söker nu en servicetekniker med placering hos vår kund Volvo i Göteborg. Brinner du för att skruva och meka med fordon och maskiner? Är du redo för en ny utmaning?

Läs mer och ansök

Våra förmåner

Förutom ett spännande arbete hos en trygg arbetsgivare får du som anställd hos oss ett flertal förmåner såsom friskvårdsbidrag, fria läkarbesök och förmånlig tjänstepension. Många av våra tjänster har flexibla arbetstider för att underlätta att få ihop vardagspusslet. För oss är det viktigt att vår personal trivs och har rätt kunskap. Därför satsar vi på kompetensutveckling. Vi genomför regelbundna interna utbildningar inom flera områden och det finns också möjlighet att gå externa utbildningar. Vi uppmuntrar våra medarbetare att komma med egna idéer för att själva vara med och forma sin utveckling.

Våra värderingar

En nyckelfaktor till våra framgångar är våra kompetenta och engagerade medarbetare. Tillsammans jobbar vi efter våra gemensamma värdeord ”integritet, samarbete, mod och enastående” som definierar vilka vi är och hur vi agerar. Värdeorden vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och trivs på jobbet, och vi genomför regelbundet medarbetarundersökningar för att säkerställa att vi når dessa mål.

Starka globalt och lokalt

Vårt huvudkontor ligger i Örebro där vi är en av länets största arbetsgivare. Runt om i landet finns våra regionala kontor och verkstäder. Totalt är vi drygt 500 medarbetare i en mängd olika yrken. Oavsett om du är intresserad av teknik, försäljning, service, ekonomi eller andra områden i vår verksamhet kommer en karriär hos oss ge dig möjlighet till lärande och utveckling. Vi tillhör koncernen KION Group som med drygt 32 000 medarbetare är en av världens största arbetsgivare inom materialhantering. Verksamheten finns över hela världen, med anläggningar i bland annat Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Kina och USA, vilket innebär att det för dig med intresse finns goda möjligheter att utvecklas både lokalt och globalt.

MÖT VÅRA MEDARBETARE

Funderar du på hur det är att jobba hos Linde? Möt några av våra medarbetare från våra olika yrkesområden och läs mer om deras roller och varför de valt att jobba hos oss. Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken på oss och vill veta mer.

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer

Dennis, konstruktör

”Samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass”

Läs mer

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer

Jens, servicetekniker

”Att jobba som servicetekniker ute på fält hos Linde är lite som att vara egen företagare med ett stort företag bakom sig”

Läs mer

Jessica, QHSE Manager

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Peter, sälj- och produktsupport

”Även fast Linde är ett relativt stort företag så har man ändå lyckats fånga den familjära känslan”

Läs mer

Carolin, servicefakturering

”Det bästa med Linde är att personalen verkligen får utrymme för egna initiativ”

Läs mer

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer

Anders, controller

”Jag har varit på Linde i 16 år och det är ett otroligt spännande företag att jobba på”

Läs mer

YRKESOMRÅDEN

Är du intresserad av en karriär på Linde Material Handling? Att arbeta hos oss ger dig möjligheten att växa och ta dig an spännande utmaningar, oavsett vilken roll du har. Här är några av de yrkesområden som finns hos oss:

Servicetekniker arbetar med truck

Service och eftermarknad

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Servicemarknaden är identifierad som en viktig del för vår fortsatta tillväxt. Utöver de bästa produkterna erbjuder vi även våra kunder omfattande service. Vår serviceorganisation förser kunderna med bland annat förebyggande underhåll, reparationer och kontroller

Lindemedarbetare i ett möte

Försäljning

Vi erbjuder marknadens bredaste produktprogram av truckar för materialhantering. Vår försäljningsorganisation gör oss ledande på marknaden. Säljarna jobbar i egna distrikt med närhet till kunderna. Vår styrka är förmågan att identifiera och skapa möjligheter samt ta hand om våra kunder på ett professionellt och affärsmässigt sätt.

Samtal mellan Lindemedarbetare

Produktion, utveckling och konstruktion

Vi skräddarsyr lösningar efter kundernas behov. Vid vår produktionsanläggning på huvudkontoret i Örebro arbetar våra team av erfarna och kompetenta medarbetare som gör oss världsledande på kundanpassningar av truckar. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och hanterar hundratals kundunika anpassningar varje år.

Samtal mellan Lindemedarbetare

Ekonomi och finans

Vårt företag har en stark tillväxtambition med lönsamhet i fokus. Inom avdelningen för ekonomi och finans ansvarar vi bland annat för budgetplanering, fakturering, bokslut, uppföljningsarbete, utveckling, analys och finans.