Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Fakta och information om Linde

Lär känna oss
Lindes servicetekniker

Vill du veta mer om företaget eller kanske söka jobb hos Linde? Här hittar du fakta och information om företaget. Du kan också läsa mer om Lindes drivande roll i innovationer och karriärmöjligheterna för dig.

Nyheter om företaget, dess produkter och evenemang finns i pressdelen – läs mer och bläddra i tidningen bland spännande kundcase och olika teknik- och branschrelaterade artiklar.

Företaget Linde Material Handling

Som världsledande tillverkare av truckar och lagerteknik sätter Linde Material Handling sedan över 50 år nya standarder för produktivitet, säkerhet och ergonomi.

Om företaget

Jobba hos Linde

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa.

Gör karriär hos Linde

Teknik och innovation

På Linde Material Handling formar vi morgondagens materialhantering. Genom åren har vi utvecklat en rad tekkniska innovationer inom truck och logistik.

Våra innovationer

Press

Här hittar du pressmeddelanden från Linde Material Handling. Du kan enkelt sortera bland dem enligt kategorier och datum. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Pressmeddelanden från Linde

Hållbarhet

Hållbarhet är mer än en grön image. Hos Linde Material Handling skapar vi långsiktigt värde genom att integrera affärs- och miljömål i våra vardagliga arbetsuppgifter och aktiviteter.

Lindes hållbarhetsarbete

Nyheter och reportage

Här kan du läsa spännande kundreportage, nyheter och våra senaste innovationer.

Artiklar och reportage