Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Reservdelar från Linde

Rätt delar för dina truckar
Lager med reservdelar i Kahl am Main

Våra reservdelar är utvecklade för att passa just dina truckar. En reservdel från Linde håller alltid samma höga kvalitet som den del som monterades när trucken var ny. Det gör att du kan vara trygg med att trucken håller för vad den lovar – år efter år.

Beställ via telefon

019-766 30 35

Beställ via formulär

Beställ reservdelar

Tillgänglighet

Lindes reservdelar packas i varulagret till kunden

Snabb leverans av reservdelar

En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i logistiken. Med Linde får du inte bara driftsäkra truckar utan också en tillförlitlig reservdelsservice. Alla våra verkstäder och servicefordon är utrustade med ett reservdelslager anpassat till våra kunders behov, vilket innebär att många reparationer kan genomföras direkt. I Sverige har vi ett nordiskt centrallager i Jönköping. Med support mellan 7–16 alla vardagar och nattgodsleverans till hela Sverige garanterar vi snabba leveranser och minimerade stilleståndstider.

Hög tillgänglighet

I de fall ovanliga reservdelar inte finns tillgängliga i Sverige använder vi oss av Lindes globala centrallager. Där finns drygt 60 000 reservdelar redo för direktleverans. Även kunder med äldre truckar kan använda vår service då delarna går att köpa upp till tolv år efter att en modell slutat tillverkas.

Kvalitet

Reservdelar från Linde packas

Endast originaldelar garanterar Lindeprestanda

Reservdelar ska förstås inte bara levereras snabbt, de måste också ha den kvalitet som krävs. Våra reservdelar är tillverkade efter samma specifikation som när din truck byggdes på fabrik vilket garanterat rätt egenskaper och passform. Även små avvikelser i delarnas passform kan försämra prestandan och resultera i sämre effektivitet och på sikt följdskador. Med reservdelar från Linde kan du vara trygg med att du får en snabb montering, hög säkerhet och lång livslängd. Det lönar sig att använda originaldelar; serviceintervallerna blir längre, tillgängligheten är maximal och totalkostnaden under truckens livstid blir lägre.

Exempel på reservdelar

  • Lyftkedjor
  • Servicesatser
  • Kompletta utbyteshjul
  • Joysticks
  • Hydraulslangar
  • Överdragsklädsel

Distribution

Världskarta med orter för Lindes reservdelsleveranser

Nära dig som kund

Våra kunder har alltid snabb tillgång till reservdelar – oavsett vart i världen de befinner sig. Vårt nordiska centrallagret i Jönköping har omfattande utbud av originaldelar som distribueras till tekniker och kunder runt om i landet. På global nivå har vi vårt reservdelslager i Kahl, Tyskland som fungerar som navet i vårt globala reservdelsnätverk. Lagret förser även vår internationella serviceorganisation med reservdelar. Över 6 000 artiklar skickas dagligen från Kahl, de flesta redan inom några timmar från det att ordern lagts. Med Linde får du snabbt de reservdelar du behöver, till den kvalitet du förväntar dig