Lager med originaldelar i Kahl am Main

Dygnet runt, världen runt

Originaldelar

Linde Material Handlings reservdelsservice gör motviktstrucken arbetsklar igen på så kort tid som möjligt. Lindes distributionscenter finns i hela världen och arbetar dygnet runt med att säkerställa att rätt delar levereras vid rätt tidpunkt. Reservdelarna är samma som originaldelarna vilket garanterar att trucken håller vad den lovar. Även små avvikelser kan leda till begränsningar i prestanda eller effektivitet. Originaldelarna är också extra säkra eftersom de är perfekt anpassade efter trucken. De påverkar driftkostnaderna direkt eftersom de kan monteras enkelt och underhållas optimalt. Med kundorienterade lösningar, exempelvis reservdelssatser för de vanligaste reparationerna och garanterad leverans nästa dag ökar Lindes reservdelsservice truckens tillgänglighet.

Tillgänglighet

Redo för användning nästa dag

En enda truck ur funktion kan skapa stora störningar i företagets logistik. Med Lindes produkter får du inte bara mycket driftsäkra truckar utan också en tillförlitlig reservdelsservice. Alla våra verkstäder och servicefordon är utrustade med ett reservdelslager anpassat till behovet i varje region, vilket innebär att reparation i många fall kan genomföras direkt på plats. I Sverige har Linde ett centrallager i Örebro med de originaldelar som efterfrågas på den svenska marknaden. Med support 7-16 alla vardagar och nattgodsleverans till hela Sverige garanterar vi snabba leveranser.

Hög tillgänglighet för snabb hjälp

Lindes globala reservdelslager kan skicka över 60 000 lagerhållna reservdelar direkt. Om en ovanlig reservdel inte är tillgänglig direkt så beställs den genast. Även kunder med äldre truckar kan använda reservdelsservicen. För vi tillhandahåller reservdelar hela tolv år efter att en modell slutat tillverkas.

Distribution

Nära kunden i hela världen

Lindes kunder har snabb tillgång till reservdelar för sina truckar i hela världen. Det svenska reservdelslagret i Örebro har ett omfattande utbud av originaldelar. Det globala reservdelslagret i Kahl i Tyskland är navet i det globala reservdelsnätverket. Över 6 000 artiklar skickas dagligen till hela världen. Reservdelslagret i Kahl förser serviceorganisationen i hela världen med reservdelar. Med modern lagerteknik skickar medarbetarna de flesta beställningar inom några timmar från det att ordern lagts. Med Lindes reservdelsservice får du snabb och global tillgång till reservdelar med hög kvalitet och servicenivå.

Kvalitet

Endast originalkvalitet garanterar Lindeprestanda

Reservdelarna ska förstås inte bara levereras snabbt. De måste också ha den kvalitet som krävs. Lindes reservdelar motsvarar exakt de krav på livslängd, precision och tillförlitlighet som konstruktörerna fastslog under utvecklingen. Även små avvikelser kan orsaka dålig passform och försämra prestandan, med problem och sämre effektivitet som följd. Säkerhet, snabb montering och lång livslängd skiljer originaldelarna från billigare kopior. Framför allt sett till truckarnas långa livslängd framgår fördelarna med originaldelskvalitet extra tydligt: Längre serviceintervall och inga följdskador till följd av bristfälliga reservdelar. Detta säkerställer maximal tillgänglighet av truckarna och den totala kostnaden över livstiden blir lägre jämfört med om kopior används.

Små skillnader, stora effekter

Från den millimeternoggranna styrningen hos Lindes joysticks till den optimala smutsinsamlingen med Lindes oljefilter: Hos Lindes reservdelar ligger prestandan i detaljerna. Du hittar några exempel på kommande sidor.

Exempel på originaldelar

  • Lyftkedjor
  • Servicesatser
  • Kompletta utbyteshjul
  • Joysticks
  • Hydraulslangar
  • Överdragsklädsel

Reservdelsgrupper

Varje millimeter räknas

Originaljoysticks från Linde Material Handling har hög precision, komfort, säkerhet och livslängd och fungerar som reservdelar för Lindes truckar.

Läs mer om joysticks

Som smort

Oljefilter från Linde Material Handling ser till att hydraulsystemet och förbränningsmotorerna fungerar felfritt.

Läs mer om oljefilter

Bärande roll

Gafflarna från Linde Material Handling har längre livslängd, högre nominell maxlast och högsta stabilitet.

Läs mer om gafflar

Beställ originaldelar