Bättre upp - Produkter och trender

Artiklar om våra produkter och trender

Unik app – Upplev Lindes nya truckar virtuellt i ditt eget lager

Nu kan du se Lindes nya truckar live i lagret – utan att de finns på plats. Det är möjligt tack vare Linde Virtual Showroom App som finns tillgänglig via App Store.

Läs mer

Linde Roadster vinner prestigefylld designtävling

Linde Material Handlings banbrytande motviktstruck Roadster har utsetts till vinnare i den prestigefyllda designtävlingen German Design Awards.

Läs mer

Med Lindes ASC är lagergolvet alltid jämnt

Ojämnheter i golvet kan orsaka farliga svängningar i trucken. Linde har löst problemet genom Active Stability Control, ett revolutionerande system som kompenserar för ojämnheter och gör förarnas arbete säkrare och snabbare.

Läs mer

Lysande nyheter

Bra belysning är viktigt för effektiv och säker materialhantering. VertiLight och LED Stripes är Lindes senaste nyheter på belysningsfronten.

Läs mer

Truck Call-appen – som en modern taxibokning

Nu kan du hitta rätt truck till arbetsordern vid ditt skrivbord. Allt går mycket snabbare – tack vare Lindes nya Truck Call-app.

Läs mer

Connect - det lönar sig att vara ansluten

Med Lindes fleet managementsystem Connect är truckförare och truckansvariga helt anslutna. Allt hänger ihop. Och allt bygger på att förstå kundens process på djupet.

Läs mer

Linde Robotics – marknadens mest avancerade automationslösning

Hur ska modern materialhantering bli ännu effektivare och säkrare? En viktig del är robottruckar, anpassade till automatiserade system. Linde är drivande i utvecklingen och erbjuder marknadens mest avancerade och kostnadseffektiva automationslösning.

Läs mer

Optioner breddar Lindes utbud ytterligare

Trenden är tydlig – kundanpassningarna av Lindes truckar ökar. Optionerna gör att det redan breda sortimentet blir ännu större.

Läs mer

Morgondagens energisystem

De senaste årens fokus på energi och hållbarhetsfrågor har fått stort genomslag på energiförsörjningen av truckar.

Läs mer

DMC förstärker säkerheten i Lindes skjutstativare

Trenden är tydlig. Lyfthöjderna i lager och logistikcenter blir allt högre. Med fler höga lyft blir säkerheten extra viktig.

Läs mer

Finns det en säkrare truck än den här?

Att Lindetruckar syns och sticker ut, det vet vi sedan tidigare. Men den här Roadstern med ett speciellt säkerhetskoncept är något alldeles extra!

Läs mer

Roadster – innovationen som förbättrar sikt och säkerhet

Det började med ett önskemål från förarna hos en kund: ”Vi vill ha ett större synfält från våra truckar.” Ett samarbete inleddes, och nu har förarnas önskan blivit ännu en innovativ Lindeprodukt – Linde Roadster.

Läs mer

DMC – funktionen som ger ökad produktivitet och säkerhet

Dynamic Mast Control (DMC) ökar produktiviteten markant för truckar med lasthantering på höga lyfthöjder. Samtidigt innebär DMC säkrare hantering för föraren tack vare att svängningarna i stativet hålls i schack, säger Peter Hasselgren, produktansvarig på Linde.

Läs mer