Hyrtruckar arbetar på Tele2 Arena
Kvalitet när du behöver det

Hyr truck flexibelt

Individuella och flexibla lösningar

I behov av att hyra truck? Lindes korttidshyra omfattar inte bara snabb leverans av truckar och maskiner du behöver – du får också råd och flexibilitet både före och efter hyrestiden. Ditt företag får tillgång till snabba och flexibla lösningar vid drifttoppar.

Du får möjlighet att agera snabbt vid ökade behov, ändringar i sista sekund eller oförutsägbara händelser. Där Linde finns, finns det också speciella truckflottor för korttidshyra som är anpassade till kundernas lokala behov.

Globala standarder kombineras med lokala erbjudanden till en passande lösning – med flexibla hyrestider från en dag och uppåt. Hos Linde behöver du aldrig oroa dig för oväntade kostnader. En annan fördel med lösningen: Lindes korttidsuthyrning är också en möjlighet att testa de senaste truckarna med den senaste teknologin från Linde.

Vill du hyra truck?

Ring oss: 0105 - 850 850

Kvalitet och prestanda

Den som ska flytta mycket behöver tillförlitlig teknik som anpassats till användningsförhållandena i verksamheten. Elektriska motviktstruckar, automationstruckar, dieseltruckar eller andra logistiktruckar i de senaste versionerna hittar du att hyra i Lindes utbud av hyrtruckar. Kvalificerade servicetekniker från Linde kontrollerar och servar hyrtruckarna regelbundet enligt höga kvalitetsstandarder. Vi tycker att det är viktigt att du kan arbeta med den senaste teknologin med hög kvalitet och prestanda.

Linde driver processen enkelt och okomplicerat. Lösningen är särskilt anpassad för korta drifttoppar. Tack vare det stora utbudet av hyrtruckar från Linde kan alla företag snabbt agera vid ökade logistikkrav och säkerställa en smidig verksamhet utan avbrott.

Mångfaldigt beprövade lösningar från Linde

Förutom motviktstruckar och lagerutrustning erbjuder Linde också uthyrning av specialtruckar för tillfälligt bruk: Containertruckar, specialtruckar, arbetsplattformar och tillbehör. På så sätt kan företag sätta ihop en individuell truckflotta anpassad till de egna behoven.

Linde Material Handling bidrar med råd under hela processen. Från hyresförfrågan, över hela hyrestiden och fram tills hyrtrucken återlämnas. Linde är en pålitlig partner före, under och efter att vi levererar den bästa lösningen för dig

Före

Tillgänglighet: Lindes omfattande nätverk för korttidshyra ger ständig tillgång till professionella kontaktpersoner nära dig. Linde har en rikstäckande och exklusiv truckflotta för korttidshyra från en dag och uppåt. Den globala uthyrningsflottan består av över 50 000 truckar.

Lösningsorienterade: Även vid speciella krav och individuella behov kan Lindes erfarna medarbetare erbjuda snabba och flexibla lösningar.

Branschkännedom: Lindes kontaktpersoner för hyrtruckar fortbildas regelbundet med aktuella kunskaper och nyheter om modern teknik. Rådgivarna känner till de speciella villkoren i din bransch och ger kompetent hjälp i valet av truck.

Flexibilitet: Uthyrningstiden anpassas flexibelt till behovet: Från några timmar eller en dag och uppåt. Även förändringar av uthyrningstiden med kort varsel kan tillgodoses.

Under

Snabbhet: Vid behov är truckarna du behöver tillgängliga inom 24 timmar från avtalstecknandet. Snabb transport i tid av hyrtrucken hanterar Linde utan att kunden behöver göra något.

Tillförlitlighet: I god tid före leveransen kontrolleras truckarna av en av Lindes erfarna servicetekniker. Truckarna som levereras håller samma höga Lindestandard och uppfyller alla lagenliga och föreskrivna krav.

Anpassningsförmåga: Oavsett om hyrestiden eller kravbilden för hyrtruckarna ändras: Lindes korttidshyra ger maximal flexibilitet. På begäran erbjuds en annan maskin eller också förlängs eller förkortas uthyrningstiden enkelt och utan krångel.

Stöd och råd: Om du behöver hjälp eller extra utrustning under uthyrningstiden hjälper Linde dig med både råd och praktiskt stöd.

Efter

Garanti: Lindes hyrflotta erbjuder förstklassig teknik till rimliga villkor. Inga oväntade överraskningar väntar dig efter uthyrningen.

Transparens: Hela handläggningen och faktureringen är enkel och transparent. Vi minimerar administrationen.

Kundnöjdhet: Vi utvecklar tjänsterna och omfattningen kontinuerligt med hjälp av regelbundna enkätundersökningar i hela Europa.

Fördelarna med Lindes korttidshyra:

  • Valmöjligheter: Största truckflottan för korttidshyra med över 50 000 maskiner i hela världen. Linde har trucken för dig.
  • Nära dig: Omfattande utbud som täcker hela Sverige och övriga Europa.
  • Flexibilitet: Fritt val av uthyrningstid, från en dag och uppåt.
  • Transport: Linde lämnar och hämtar dina hyrtruckar om du inte vill hämta själv.
  • Snabbhet: Vid behov levereras trucken inom 24h efter avtalstecknande.
  • Service och support: Kunnig personal med hög tillgänglighet och kort inställelsetid.
  • Tillbehör: Många tillsatsfunktioner, batterier och batteriladdare.
  • Stöd och råd: Utbildningar för förare.
  • Hyrköp: Genom att hyra truck kan du ta reda på vilken truck som passar dig innan du köper.
  • Finansiering: Mindre likviditetspåverkan och du behöver inte binda kapital.

Kontakta korttidsansvarig på din region

Korttid Region Öst

Jonas Messing

Korttid Region Syd

Paul Schüler

Korttid Region Väst

Kent Pettersson

Korttid Region Mitt

Stefan Olovsson