Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Hyr truck flexibelt

Kvalitet när du behöver det
Hyrtruckar arbetar på Tele2 Arena

Hyrtruckar för dina behov

På Linde Material Handling har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid exempelvis drifttoppar eller oförutsägbara händelser. Vi har lång erfarenhet av uthyrning och hjälper gärna till med rådgivning och stöd.

Vill du hyra truck?

Ring oss på 0105 – 850 850

Hyrtruckar att lita på

När du hyr en truck från Linde vet du att du får en truck du kan lita på. Vi vet hur viktigt det är med tillförlitlig teknik som anpassats efter era behov. Våra hyrtruckar är robusta, säkra och ergonomiska. Vi kompromissar aldrig med service – våra kunniga servicetekniker kontrollerar och servar hyrtruckarna regelbundet. För oss är det viktigt att du kan arbeta med den senaste teknologin och högsta prestandan – även när du korttidshyr.

Speciallösningar för individuella behov

Förutom motviktstruckar och lagerutrustning erbjuder vi också uthyrning av specialtruckar för tillfälligt bruk, exempelvis containertruckar, arbetsplattformar och olika typer av tillbehör. På så sätt kan du sätta ihop en individuellt anpassad truckflotta för era specifika behov.

Vi stöttar under hela vägen

När du hyr truckar av Linde hyr du av en pålitlig partner som finns vid din sida under hela hyresprocessen. För oss är det viktigt att stötta och bidra med råd hela vägen - från hyresförfrågan, över hyresperioden fram tills hyrtrucken återlämnas. När du hyr en truck av oss kan du vara trygg med att du får rätt lösning för dina behov.

Innan du hyr truck

Tillgänglighet: Tack vare vårt omfattande hyresnätverk har du alltid kunniga kontaktpersoner nära dig. Vi har en rikstäckande truckflotta för korttidshyra, tillgänglig från en dag och uppåt. Vår globala uthyrningsflotta består av över 62 000 truckar, vilket gör att vi kan lösa rätt truck för dina behov.

Lösningsorienterade: Även vid speciella krav och individuella behov kan vi erbjuda snabba och flexibla lösningar.

Branschkännedom: Våra korttidsansvariga på regionerna vidareutbildas regelbundet och har goda kunskaper om branschspecifika villkor. På så sätt kan de ge kompetent rådgivning i valet av truck.

Flexibilitet: Uthyrningstiden anpassas helt efter era behov. Vi kan hyra ut truckar från några timmar eller en dag och uppåt. Vi vet att förändringar av uthyrningstiden kan uppstå med kort varsel och gör alltid vårt bästa för att lösa det.

Under hyresperioden

Snabbhet: Vid behov kan truckarna du behöver vara tillgängliga inom 24 timmar från avtalstecknandet. Vi hjälper självklart även till med att lösa snabba transporter.

Tillförlitlighet: I god tid före leveransen kontrolleras truckarna av Lindes erfarna servicetekniker. Truckarna som levereras håller den vanliga höga Lindestandarden och uppfyller självklart alla lagenliga krav.

Anpassningsförmåga: Oavsett om hyrestiden eller kravbilden för hyrtruckarna ändras ger vår korttidshyra maximal flexibilitet. Skulle behovet uppstå kan vi erbjuda alternativa truckar eller förlängning alternativt förkortning av uthyrningstiden enkelt och utan krångel.

Stöd och råd: Om du behöver hjälp eller extra utrustning under uthyrningstiden hjälper vi dig med både råd och praktiskt stöd.

Efter hyresperioden

Garanti: Lindes hyrflotta erbjuder förstklassig teknik till rimliga villkor. Inga oväntade överraskningar väntar dig efter uthyrningen.

Transparens: Hela handläggningen och faktureringen är enkel och transparent. Vi minimerar administrationen.

Kundnöjdhet: Vi utvecklar tjänsterna och omfattningen kontinuerligt med hjälp av regelbundna kundundersökningar.

Fördelarna med att korttidshyra truck från Linde

  • Valmöjligheter: Vi har en omfattande truckflotta för korttidshyra med över 62 000 truckar globalt. Oavsett behov har vi trucken för dig.
  • Nära dig: Våra kunniga korttidsansvariga finns runt om i landet och kan snabbt bistå dig med rådgivning och stöd.
  • Flexibilitet: Fritt val av uthyrningstid, från en dag och uppåt.
  • Transport: Linde lämnar och hämtar dina hyrtruckar om du inte vill göra det själv.
  • Snabbhet: Vid behov levereras trucken inom 24 timmar efter avtalstecknande.
  • Service och support: Kunnig personal med hög tillgänglighet och kort inställelsetid.
  • Tillbehör: Många tillvalsfunktioner, batterier och batteriladdare.
  • Stöd och råd: Vi kan stötta med utbildning för förare
  • Hyrköp: Genom att hyra truck kan du ta reda på vilken truck som passar dig innan du köper.
  • Finansiering: Mindre likviditetspåverkan och du behöver inte binda kapital.

Kontakta korttidsansvarig på din region

Region Nord

Anders Palmberg

Region Öst

Mattias Holm

Region Öst

Alexander Forsman

Region Syd

Paul Schüler

Region Syd

Andreas Pålsson

Region Väst

Daniel Burman

Region Mitt

Jerry Pettersson

Region Mitt

Robin Tärneskog