Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Evenemang

Artiklar från våra evenemang

Logistikmässan World of Material Handling är tillbaka

Linde Material Handlings egen intralogistikmässa, World of Linde Material Handling, är i sommar tillbaka i sin fjärde upplaga. Mellan den 20 juni och den 1 juli 2022 kommer Linde att presentera sitt breda utbud av lösningar för en effektiv och hållbar materialhantering.

Läs mer

Vi ses på Kistamässan!

Äntligen ses vi igen! Vi ställer ut på Kistamässan den 20 - 21 april. I vår monter kommer du att få ta del av våra främsta energi- och säkerhetslösningar, samt vår nya semi-automatiserade plocktruck N20 - N25 SA.

Läs mer

Linde Winter Studio - Live

Linde Winter Studio är inte ett helt vanligt digitalt event. Ta den av våra produktnyheter på ett helt nytt sätt!

Se eventet

Säkerheten först på Lindes eventturné

Lindes eventturné Safety Days drog igång i mitten av maj månad. Turnén lockade till sig hundratals besökare som var nyfikna på att se och ta del av nya säkerhetslösningar och spännande seminarier.

Läs mer

Framtiden börjar här

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva.

Läs mer

Konsten att göra det komplexa enkelt

Frågan är given: Går det komplexa att förenkla och kontrollera så att materialhanteringen uppfyller sina mål? Svaret är utan tvekan ja. Det visade Linde och deras samarbetspartners på mässan World of Material Handling

Läs mer

Stort engagemang för automationsevenemang

Automationsevenemangen som genomfördes under våren 2018 väckte stor uppmärksamhet.

Läs mer