Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Våra truck- och logistiklösningar

Lösningar för alla behov
Motviktstruck diesel med rullklämma

Alla företag har individuella behov. Ekonomiska förutsättningar, affärsprocesser, allmänna tekniska eller säkerhetsrelaterade standarder, infrastruktur och IT-system. Varje enskilt fall kräver olika produkter och lösningar.

Genomtänkta produkter och lösningar som 100-procentigt uppfyller de individuella behoven från företaget – det är Linde Material Handlings styrka. Från kundanpassade truckar, fleet management och automation via uthyrnings- och begagnaterbjudanden till finansiering och serviceavtal. Eller rådgivning för materialflödesplanering, optimering av truckflotta eller säkerhet.

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om korttidshyra

Begagnade truckar

Begagnade truckar från Linde Material Handling har renoverats och kontrollerats i åtta steg.

Läs mer om begagnade truckar

Trucksäkerhet

På Linde Material Handling arbetar vi kontinuerligt med att höja säkerheten hos våra kunder – genom allt från intelligenta förarstödssystem och åtkomstskydd till varningssystem och utbildning.

Läs mer om säkerhet

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om automation

Fleet management

Linde connect ger truckflottsansvariga precis den information de behöver för att kunna hantera sin flotta på ett effektivt och säkert sätt.

Läs mer om Fleet Management

Truckfinansiering

Linde erbjuder flexibla finansieringslösningar som leasing, rental och korttidsuthyrning.

Läs mer om finansiering

Kundanpassningar

Linde är idag marknadsledande på kundanpassningar och speciallösningar. Vi utrustar och anpassar truckar efter kundens specifika behov – allt från installationer av backsensorer till kompletta ombyggnationer av hela chassin.

Läs mer om kundanpassningar