Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Reportage

World of Material Handling 2022
World of Material Handling 2022

Vi är mycket glada att mellan 20 juni och 1 juli 2022 återigen personligen få välkomna besökare från hela världen till World of Material Handling. På Maimarkt-området i Mannheim i Tyskland presenterar vi de nyaste innovationerna från Linde Material Handling och partnerföretag. Världens mest kraftfulla eldrivna truckar, ett revolutionerande styrkoncept för motviktstruckar, innovativa warehouse-truckar, hållbar energirådgivning och framtidsorienterade digitala produkter: här blir framtiden inom intralogistiken konkret.

Live från WoMH 2022

Under WoMH rapporterar vår reporter-duo, WoMH-spanarna, om vad som händer på evenemanget. WoMH-spanarna ger oss en spännande insyn och bakgrundsrapporter i form av text, bild och video. Den ambulerande reporter-duon består av Luis Lüder, utbildare på Linde Sales Academy, och Kimsy von Reischach, programledare och journalist. De ger ett färgglatt insiderperspektiv och utifrånperspektiv av händelserna på plats och förser dig med allt du behöver veta om WoMH 2022.

WoMH-spanarna

”Det är fantastiskt!”

Det här säger våra kunder på WoMH 2022: Luis frågade våra gäster vad de tycker om de nya motviktstruckarna och Linde Steer Control.

Läs mer

Låt oss prata om lean linjeförsörjning!

Kimsy och Mal Rexhepi, Product Manager för logistiktåg och automatiserade plocktruckar hos Linde, diskuterar lean management i produktionen och hur dragtågslösningar används för att kombinera horisontella materialflöden för linjeförsörjning. Inkluderar: den elektriska plocktrucken P250 från Linde.

Läs mer

Den nya generationen motviktstruckar: H35–H50

Kimsy och Luis pratar med Björn Walter, Senior Product Manager Counterbalance Trucks hos Linde, om dieseltruckarna H35–H50 och fördelarna med den nya generationens motviktstruckar från Linde.

Läs mer

Framtiden är här med connect:charger

WoMH-besökaren Kimsy lär sig om för- och nackdelarna med blybatterier, och varför bytet till litiumjonbatterier är revolutionerande.

Läs mer

Vätgasrevolutionen

Bränsleceller med vätgas möjliggör truckar med enorm framtidspotential, särskilt för bolag som vurmar för hållbarhet. Karl Knipfelberg, VP Product Management Counterbalance & Energy, förklarar för Kimsy och Luis vilka praktiska fördelar tekniken har, och vad man ska vara uppmärksam på vid planering av intralogistikflottan..

Läs mer

Ett lättsamt samtal om elektriska tunga vikter

Kimsy pratar med Christopher Reis, som är ansvarig för tunga truckar hos Linde. Han berättar allt för henne om utvecklingen av den lovande nya elektriska trucken E100–E180, och hur den kan mäta sig med även den mest kraftfulla IC-trucken.

Läs mer

En närmare titt på orderplockningen

WoMH-spanarna Luis och Kimsy tar en närmare titt på vad Linde har att erbjuda när det gäller horisontell och vertikal orderplockning – från N20- och N20 C-serien till den nya V modular B.

Läs mer

Liten ratt med stor effekt

Styrspak i stället för ratt: I expertsamtal med Frank Bergmann och Otto Lindenborn får WoMH-spanarna bekanta sig med höjdpunkten på WoMH 2022 – Linde Steer Control.

Läs mer

Nya Approved Trucks-programmet

En begagnad truck som renoverats professionellt av Linde Material Handling är ett effektivt och ekonomiskt alternativ till en ny truck. Matthieu Mazzega, Senior Director Rental and Used Trucks förklarar för oss när man bör välja en begagnad truck och vilka alternativ Linde kan erbjuda.

Läs mer

Äntligen kan man bogsera mer

Linde har utökat sitt modellsortiment av tunga dragtruckar och även passat på att förbättra truckarna på många punkter. Philippe de Castro, Assistant International Product Management, berättar mer.

Läs mer

I hjärtat av materialflödet

Kimsy besöker kontrollcentret där alla digitala trådar på WoMH 2022 löper samman. Där får hon bekanta sig med Warehouse Navigator och fleet management med connect från Linde.

Läs mer

Message with a Bottle

Kimsy och Luis lär känna alla steg och utmaningar inom orderplockning och får veta hur den nya höglyftande plocktrucken V modular från Linde och den halvautomatiska N20 C SA för orderplockning på marknivå håller förarna på gott humör.

Läs mer

Här får du hjälp!

På WoMH 2022 förklarar Stefan Prokosch varför rådgivning blir allt viktigare för kunderna och hur programvarulösningar gör intralogistikprocesserna effektivare och säkrare.

Läs mer

Äntligen är WoMH tillbaka!

Stefan Prokosch hälsar välkommen till WoMH 2022, förklarar vår slogan ”Your way is our way” och upplyser om varför årets WoMH handlar mycket om energi.

Läs mer