Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Teknik och innovation

Logistiklösningar för framtiden
Lindes logistiklösningar är anpassade för de nya krav som ställs inom moderna produktionsprocesser.

Nytänkande logistiklösningar

Idag arbetar människor och maskiner närmare varandra än någonsin tidigare. När gods- och materialflöden styrs digitalt och gods förflyttas automatiskt får intelligent logistik en mer avgörande roll. På Linde Material Handling formar vi morgondagens materialhantering. Med samma uppfinningsrikedom som våra grundare en gång hade arbetar våra ingenjörer och produktutvecklare med att hitta effektiva lösningar på komplexa intralogistikuppgifter. Tack vare en djup förståelse för våra kunders problem och behov kan vi gå utanför ramarna och hitta nya tillvägagångssätt. Genom att kombinera produktivitet, säkerhet och ergonomi har vi utvecklat en rad tekniska innovationer som ger våra kunder hållbara konkurrensfördelar.

BELYSNINGSLÖSNINGAR

Linde BlueSpot™

Körvägsvarnaren Linde BlueSpot™ ökar arbetssäkerheten genom att LED-strålkastaren gör trucken synlig utan extra buller.

Läs mer

Linde TruckSpot

Smala gångar, korsningar med dålig sikt och oöverskådliga områden gör det svårt för fotgängare att i tid se en truck som backar. Linde TruckSpot är ett optiskt varningssystem som avger en ljussignal.

Läs mer

Linde VertiLight och Linde LED Stripes

Bra belysning är viktigt för ett säkert och effektivt arbete med truckar. Med Linde VertiLight och Linde LED Stripes erbjuder Linde Material Handling två innovativa belysningskoncept.

Läs mer

Stationär varningsprojektor

Lindes stationära varningsprojektor är ett smart och tydligt sätt att varna för eventuella faror i verksamheten. Välj fritt bland våra varningssymboler.

Läs mer

Stödsystem

Reverse Assist Radar

Reverse Assist Radar från Linde Material Handling revolutionerar säkerheten vid backning – den är intelligent, exakt och effektiv.

Läs mer

Reverse Assist Camera

Det kamerabaserade assistanssystemet Reverse Assist Camera varnar truckföraren för kollision med fotgängare, tack vare AI.

Läs mer

Optimalt stativ, optimal manövrering

Lindes nya HD-mast till skjutstativtruckarna R14 – R25 ger bättre sikt, högre lyfthöjd, bättre stabilitet och högre lastkapacitetsmarginaler.

Läs mer

Det innovativa styrsystemet Linde Steer Controls

Linde Steer Control är ett revolutionerande koncept för styrning av truckar. En miniratt eller joystick ersätter den klassiska ratten.

Läs mer

Linde Motion Detection

Linde Motion Detection är ett assistanssystem som upptäcker rörelser bakom trucken, varnar föraren och på så sätt förhindrar olyckor.

Läs mer

Roterbar förarplats och roterbar hytt

Fri sikt utan att vrida på huvudet även när du backar: En roterbar arbetsplats avlastar truckförarens ryggrad. Det som är bra för föraren kommer också att förbättra arbetet.

Läs mer

Linde Safety Scan

Säkerhet är en viktigt faktor för produktiviteten när människor och truckar rör sig i samma utrymmen. Med Linde Safety Scan kan du minska säkerhetsriskerna i interna transporter och materialflöden.

Läs mer

Linde Safety Guard

Det unika stödsystemet Linde Safety Guard upptäcker faran innan den uppstår. Systemet förbättrar säkerheten för truckförare och fotgängare i områden där truckar används.

Läs mer

Assistent för säker varuhantering

Linde Load Management Advanced gör lasthanteringen med ledstaplare enklare och säkrare. Föraren får tydliga optiska varningssignaler på den stora färgdisplayen, och även akustiska varningssignaler. Om den faktiska lastvikten överstiger den maximala lastkapaciteten spärras till och med lyftfunktionen automatiskt.

Läs mer

Pedestrian Warning Band för ökad säkerhet i verksamheten

Bandet varnar om faror i god tid med ljus, vibrationer och varningsljud.

Läs mer

Lindes multifunktionsjoystick

Lindes multifunktionsjoystick är ett nytt gränssnitt mellan människa och maskin som integrerar samtliga användarfunktioner och ger föraren full kontroll över hanteringen genom enkla ergonomiska handrörelser.

Läs mer

Ett innovativt skydd mot kollision mellan truck och ställage

Lindes Rack Protection Sensor bromsar automatiskt när trucken närmar sig ett ställage.

Läs mer

Dynamic Mast Control

Förarassistanssystemet Dynamic Mast Control för skjutstativtruckar från Linde Material Handling ökar säkerheten och effektiviteten genom minskade stativsvängningar.

Läs mer

Linde Safety Pilot

Med Safety Pilot från Linde Material Handling kan de flesta vältolyckor med motviktstruckar förhindras.

Läs mer

Active Stability Control

Smalgångstruckar arbetar på höga höjder där gångarna är smala och avstånden till ställagen exakt beräknade. Minsta lilla ojämnhet i golvet kan skapa stora problem. En ny banbrytande lösning från Linde Material Handling är stödsystemet Active Stability Control för smalgångstruckar.

Läs mer

Energisystem

Din intelligenta laddhantering

Linde connect:charger är en kostnadseffektiv och intelligent lösning för att hantera laddningen av eltruckar.

Läs mer

Det är tid för vätgas

Vätgas räknas som framtidens energikälla. På Linde erbjuder vi modern bränslecellsteknik, för ett brett urval av truckar.

Läs mer

Energisystem för dagens och morgondagens logistik

Truckbranschen har länge varit en föregångare inom elektromobilitet. Utmaningen är att behålla samma höga tillgänglighet som när trucken drivs med förbränningsmotor. Här går Lindes litiumjonteknik i täten.

Läs mer

DIGITALISERING

Fleet management

Linde connect ger truckflottsansvariga precis den information de behöver för att kunna hantera sin flotta på ett effektivt och säkert sätt.

Läs mer

Enkel koordinering av truckförare och transportuppdrag

Lindes Truck Call-app gör det lättare för den truckflottsansvarige att tilldela transportuppdrag och kommunicera med förarna.

Läs mer