Lindes logistiklösningar är anpassade för de nya krav som ställs inom moderna produktionsprocesser.
Logistiklösningar för framtiden

Teknik och innovation

Nytänkande materialflöden

Idag arbetar människor och maskiner närmare varandra än någonsin tidigare. När gods- och materialflöden styrs digitalt och gods förflyttas automatiskt får intelligent logistik en mer avgörande roll. På Linde Material Handling formar vi morgondagens materialhantering. Med samma uppfinningsrikedom som våra grundare en gång hade arbetar våra ingenjörer och produktutvecklare med att hitta effektiva lösningar på komplexa intralogistikuppgifter. Tack vare en djup förståelse för våra kunders problem och behov kan vi gå utanför ramarna och hitta nya tillvägagångssätt. Genom att kombinera produktivitet, säkerhet och ergonomi har vi utvecklat en rad tekniska innovationer som ger våra kunder hållbara konkurrensfördelar.

Linde Safety Pilot

Med Safety Pilot från Linde Material Handling kan de flesta vältolyckor med motviktstruckar förhindras.

Mer om Linde Safety Pilot

Dynamic Mast Control

Förarstödsystemet Dynamic Mast Control för skjutstativtruckar från Linde Material Handling ökar säkerheten och effektiviteten genom minskade stativsvängningar.

Mer om Dynamic Mast Control

Roterbar förarplats och roterbar hytt

Med en roterbar förarplats eller hytt förbättras sikten över lasten och körriktningen samtidigt som den fysiska belastningen på föraren minskar.

Mer om roterbar förarplats och hytt

Linde BlueSpot™

Med den innovativa körvägsvarnaren Linde BlueSpot™ ökar arbetssäkerheten genom en blå LED-punkt som varnar fotgängare och andra truckförare om att trucken närmar sig.

Mer om Linde BlueSpot