Lindes logistiklösningar är anpassade för de nya krav som ställs inom moderna produktionsprocesser.

Logistiklösningar för framtiden

Teknik och innovation

Tänk materialflöde på nya sätt

I moderna industrier arbetar människor och maskiner närmare varandra än någonsin tidigare. När gods- och materialflöden styrs digitalt och gods flyttas helt automatiskt till målet kommer intelligent logistik att bidra till mervärde i företaget. Linde Material Handling anpassar sig redan idag till en sådan framtid. Med samma uppfinningsrikedom som företagets grundare en gång hade jobbar Lindes konstruktörer och tekniker på effektiva lösningar för komplexa intralogistikuppgifter. Med djup förståelse för kundernas behov ifrågasätter de traditionella tillvägagångssätt och metoder. Från en kombination av produktivitet, säkerhet och ergonomi uppstår tekniska innovationer och nya filosofier för fleet management och servicemodeller som kan ge kunderna långsiktiga konkurrensfördelar.

Linde Safety Pilot

Med Safety Pilot från Linde Material Handling kan de flesta vältolyckor med motviktstruckar förhindras.

Mer om Linde Safety Pilot

Dynamic Mast Control

Förarstödsystemet Dynamic Mast Control för skjutstativtruckar från Linde Material Handling ökar säkerheten och effektiviteten genom minskade stativsvängningar.

Mer om Dynamic Mast Control

Roterbar förarplats och roterbar hytt

Fri sikt utan att vrida på huvudet även när du backar: En roterbar arbetsplats avlastar truckförarens ryggrad. Det som är bra för föraren kommer också att förbättra arbetet.

Mer om roterbar förarplats och hytt

Linde BlueSpot™

Körvägsvarnaren Linde BlueSpot™ ökar arbetssäkerheten genom att LED-strålkastaren gör trucken synlig utan extra buller.

Mer om Linde BlueSpot