Illustration av processerna i ett schematiskt varulager
Perfekt synkat materialflöde

Automation- och intralogistiklösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar får ni konsekventa, effektiva och flexibla processer. De förkortar era hanteringstider och minimerar risken för skador på personal, gods och infrastruktur.

Vi har ett brett utbud av automatiserade truckar och kan även stötta med rådgivning och mjukvarulösningar. Utifrån vår långa erfarenhet inom intralogistik hjälper vi er att analysera allt från enskilda processer till hela materialflöden. Oavsett om det gäller nya eller befintliga system är automatiseringens uppgift alltid att maximera effektiviteten. Vi erbjuder mer än bara automatiserade truckar. Tillsammans med våra samarbetspartners tillhandahåller vi allt du behöver för att automatisera era processer.

Vill du veta mer om våra automationslösningar?

Automatiserade truckar

Linde erbjuder ett brett sortiment av automatiserade truckar, för flexibla och skalbara automationslösningar. Truckarna i MATIC-serien har en intelligent navigations- och säkerhetsteknik, så att de alltid kan arbeta säkert tillsammans med människor, även i trånga utrymmen.

Läs mer

Intelligent automation för intralogistikprocesser

Med flera års kundprojekt i bagaget har vi på Linde en helhetsförståelse för olika processer inom intralogistik. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat en mängd tillämpningar för att automatisera enskilda processer eller hela materialflöden.

Läs mer

Programvara för intralogistik och automation

En digital styrning av intralogistik- och automationslösningar ger säkra processer och arbeten inom materialflödet. Linde tillhandahåller de senaste programvarulösningarna, som flexibla och skalbara system för truck- och lagerhantering.

Läs mer