Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Automation- och intralogistiklösningar

Perfekt synkat materialflöde
Illustration av processerna i ett schematiskt varulager

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar får ni konsekventa, effektiva och flexibla processer. De förkortar era hanteringstider och minimerar risken för skador på personal, gods och infrastruktur.

Vi har ett brett utbud av automatiserade truckar och kan även stötta med rådgivning och mjukvarulösningar. Utifrån vår långa erfarenhet inom intralogistik hjälper vi er att analysera allt från enskilda processer till hela materialflöden. Oavsett om det gäller nya eller befintliga system är automatiseringens uppgift alltid att maximera effektiviteten. Vi erbjuder mer än bara automatiserade truckar. Tillsammans med våra samarbetspartners tillhandahåller vi allt du behöver för att automatisera era processer.

Automatiserade truckar

Vi har ett brett sortiment av automatiserade truckar för flexibla och skalbara automationslösningar. Truckarna har intelligent navigations- och säkerhetsteknik och arbetar effektivt tillsammans med människor i lagret.

Läs mer

Intelligent automation för intralogistikprocesser

Med flera års kundprojekt i bagaget har vi på Linde en helhetsförståelse för olika processer inom intralogistik. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat en mängd tillämpningar för att automatisera enskilda processer eller hela materialflöden.

Läs mer

Programvara för intralogistik och automation

Den digitala styrningen och sammanlänkningen av intralogistik- och automationslösningar ger säkra processer och arbeten inom materialhanteringen. Linde Material Handling tillhandahåller de senaste programvarulösningarna, bland annat ett skalbart lagerhanteringssystem och ett flexibelt truckhanteringssystem.

Läs mer