Illustration av processerna i ett schematiskt varulager
Perfekt synkat materialflöde

Automation- och intralogistiklösningar

Automatiserade intralogistiklösningar garanterar konsekventa, effektiva och flexibla processer. De kan förbättra materialhanteringens ledtider och minimera risken för skador på personal, gods och infrastruktur.

Tack vare automatiserade truckar, den senaste tekniken och en omfattande konsultation kan vi hjälpa er verksamhet att öka lönsamheten. Utifrån vår långa erfarenhet inom intralogistik hjälper vi er att analysera enskilda processer, eller hela materialflödet från godsmottagningen till utleveransen. Oavsett om det gäller nya eller befintliga system är automatiseringens uppgift att alltid maximera effektiviteten. Men vårt utbud är inte bara begränsat till våra automatiserade truckar. Tillsammans med våra partnerföretag tillhandahåller vi allt du behöver för att automatisera hela flödet.

Automatiserade truckar

Linde erbjuder ett brett sortiment av automatiserade truckar, för flexibla och skalbara automationslösningar. Truckarna i MATIC-serien har en intelligent navigations- och säkerhetsteknik, så att de alltid kan arbeta säkert tillsammans med människor, även i trånga utrymmen.

Läs mer

Intelligent automation för intralogistikprocesser

Med flera års kundprojekt i bagaget har vi på Linde en helhetsförståelse för olika processer inom intralogistik. Med vår långa erfarenhet har vi utvecklat en mängd tillämpningar för att automatisera enskilda processer eller hela materialflöden.

Läs mer

Programvara för intralogistik och automation

En digital styrning av intralogistik- och automationslösningar ger säkra processer och arbeten inom materialflödet. Linde tillhandahåller de senaste programvarulösningarna, som flexibla och skalbara system för truck- och lagerhantering.

Läs mer