Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem för morgondagen

Truckbranschen har länge varit en föregångare inom elektromobilitet. Utmaningen är att behålla samma höga tillgänglighet som när trucken drivs med förbränningsmotor. Här går Lindes litiumjonteknik i täten.

Läs mer om vår litiumjonteknologi

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Kraftfull förstärkning av Linde Material Handlings motviktsfamilj

Nytt tillskott i Linde Material Handlings 12XX plattform gör det nu möjligt att lyfta laster från 3,5 ton upp till 5 ton snabbt och effektivt. Den nya generationen dieseltruck H35 – H50 erbjuder klart förbättrad komfort, sikt och säkerhetssystem.

Läs mer

Linde Motion Detection – truckassistanssystemet som skyddar fotgängare

Det nya assistanssystemet Linde Motion Detection ger ett bättre skydd för fotgängare i lagermiljöer, eftersom det kan upptäcka rörelse bakom en stillastående truck. Om någon vistas bakom trucken förhindras backning och en varningssignal hörs.

Läs mer

Logistikmässan World of Material Handling är tillbaka

Linde Material Handlings egen intralogistikmässa, World of Linde Material Handling, är i sommar tillbaka i sin fjärde upplaga. Mellan den 20 juni och den 1 juli 2022 kommer Linde att presentera sitt breda utbud av lösningar för en effektiv och hållbar materialhantering.

Läs mer

Linde Material Handling tar steget in i e-handeln och lanserar sin första webbshop

Efter över 40 år i branschen tar nu Linde klivet in i e-handeln, för att göra köpet av truckar och logistiklösningar ännu mer enkelt och flexibelt. Webbshopen planeras att lanseras i mitten av mars och kommer till en början att innefatta mindre lagertruckar.

Läs mer

Nya funktioner optimerar logistiktågen

Att använda sig av logistiktåg är särskilt fördelaktigt där stora mängder gods ska transporteras över långa avstånd. Med nya vagnserien och ett nytt molnbaserat styrsystem gör Linde Material Handling interna godstransporter ännu mer säkra och flexibla.

Läs mer

Linde Material Handling automatiserar Aditro Logistics nya lager

Aditro Logistics satsar stort med en ny lageranläggning i Skillingaryd, dit Linde levererar automatiserade truckar som tar såväl Aditro Logistics som Linde ett steg in i framtiden.

Läs mer