Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem för morgondagen

Truckbranschen har länge varit en föregångare inom elektromobilitet. Utmaningen är att behålla samma höga tillgänglighet som när trucken drivs med förbränningsmotor. Här går Lindes litiumjonteknik i täten.

Läs mer om vår litiumjonteknologi

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Linde Material Handling automatiserar Aditro Logistics nya lager

Aditro Logistics satsar stort med en ny lageranläggning i Skillingaryd, dit Linde levererar automatiserade truckar som tar såväl Aditro Logistics som Linde ett steg in i framtiden.

Läs mer

Digitalisera lagerprocessen med Linde Warehouse Navigator

Linde Material Handling lanserar nu Linde Warehouse Navigator, ett lagerhanteringssystem som erbjuder en mängd funktioner som möjliggör tids- och kostnadsbesparingar. Med digitala processer kan man bland annat få insyn och kontroll över lagrets processer i realtid.

Läs mer

Semi-automatiserade plocktruckar effektiviserar plockprocesserna

En av de främsta flaskhalsarna i plockprocesser är momentet när truckföraren går mellan truck och ställage. Linde Material Handlings lösning är de nya semi-automatiserade plocktruckarna Linde N20 SA och N20 C SA.

Läs mer

Ny elektrisk truckgeneration med högsta prestanda och kraft

Linde Material Handling lanserar nästa generations elektriska motviktstruck, en helt ny modellserie som kombinerar de bästa funktionerna från dieseltruckar med de miljömässiga fördelarna med eldrift. Nya Linde X20 – X35 kännetecknas av hållbarhet, prestanda och säkerhet.

Läs mer

Elektriska motviktstruckar – en 50 år lång framgångsresa

Linde Material Handling lanserade sin första elektriska motviktstruck 1971 och har sedan dess fortsatt utveckla innovativa och avancerade elektriska truckar. Idag är Linde marknadsledande inom segmentet.

Läs mer

Linde Material Handling når viktig milstolpe – en miljon producerade motviktstruckar

Sedan år 1959 har Linde Material Handling producerat motviktstruckar i Aschaffenburg, Tyskland, och i mars rullade den miljonte motviktstrucken ut – en minst sagt viktig milstolpe.

Läs mer