Linde Material Handling - Truckar, truckservice, lösningar för materialhantering

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automation

Linde erbjuder flexibla autotruckar baseras på ett brett truckutbud och ett unikt navigeringssystem som inte kräver någon infrastruktur.

Automationslösningar

Korttidshyra

Med Lindes hyrtruckar kan du hantera tillfälliga arbetstoppar och kortvariga behov av truckar.

Korttidshyra

Truckutbildning

Linde erbjuder olika typer av utbildningar som säkerställer en säker och effektiv verksamhet.

Utbildningar

Pressmeddelanden

Nya dragtruckar för effektivare materialhantering

Nu lanseras en trio av nya dragtruckar. Modellerna är kompakt utformade och erbjuder överlägsen manövrerbahet, säkerhet och komfort.

Läs mer

Nya plocktruckar ökar produktiviteten

Högre plockfrekvens, mer ergonomisk arbetsmiljö och ökad säkerhet. Det är några av fördelarna med Linde Material Handlings nya plocktruck V08.

Läs mer

Interaktiv väst varnar för truckar

Nu lanserar Linde Material Handling ”Interactive Warning Vest” – en väst som skyddar gående genom att ge tidig varning när truckar närmar sig.

Läs mer

Nästa generations motviktstruck är här

Nu lanserar vi nästa generationens förbränningsdrivna motviktstruckar. De uppkopplade truckarna sätter nya standarder för säkerhet, produktivitet och tillgänglighet.

Läs mer

Guld från EcoVadis för Linde Material Handlings hållbarhetsarbete

Linde Material Handling har nu fått betyget GULD från EcoVadis, det ledande systemet för utvärdering av ledande leverantörers hållbarhetsarbeten.

Läs mer

Bränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistik

Nu lanserar Linde Material Handling dragtrucken P250 med ett av framtidens mest lovande energisystem – bränsleceller.

Läs mer