Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem för morgondagen

Truckbranschen har länge varit en föregångare inom elektromobilitet. Utmaningen är att behålla samma höga tillgänglighet som när trucken drivs med förbränningsmotor. Här går Lindes litiumjonteknik i täten.

Läs mer om vår litiumjonteknologi

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Linde Material Handling förvärvar Actil Warehouse Trucks AB

Linde Material Handling har signerat avtal om att förvärva trucktillverkaren Actil Warehouse Trucks AB, med tillträde under hösten 2022. Actil har tillverkat gaffeltruckar under varumärket Abeko sedan 1954 och har idag sitt säte i Vreta Kloster. Förvärvet ger kunderna ett ännu bredare utbud inom segmentet warehouse och anpassade lösningar.

Läs mer

Linde Material Handling satsar inom korttidshyra och begagnade truckar

Linde Material Handling stärker sin organisation ytterligare och satsar inom affärsområdena korttid och begagnat.

Läs mer

Ergonomisk truckkörning – utan ratt

Hur kan styrningen av en truck bli ännu mer ergonomisk? Vi presenterar nu Linde Steer Control-systemet. Bakom namnet ligger en ny typ av elektrohydrauliskt styrsystem som inte kräver en klassisk ratt. I stället ligger förarens arm på ett armstöd.

Läs mer

Linde Material Handling elektrifierar sina tyngsta truckar

Hela tolv modeller totalt ingår nu i Lindes nya sortiment av elektriskt drivna truckar för tung last från 10 till 18 ton. Elektrifieringen av den största truckserien innebär att Lindes hela portfölj av motviktstruckar med lastkapacitet från 1,4 till 18 ton nu finns tillgänglig med de vanligaste typerna av energiteknik.

Läs mer

Nya allroundmaskiner för effektiv palltransport från Linde Material Handling

Med den nya generationens Linde T14-T20 lanserar Linde Material Handling kompakta låglyftare med lastkapacitet mellan 1,4 - 2 ton. En ökad efterfrågan på elektriska låglyftare gör de nya Linde T14 – T20, utrustade med kompakta litiumjonbatterier, till en perfekt kollega på lagret.

Läs mer

Drag- och plattformstruckar i nytt toppmodernt koncept från Linde Material Handling

De nya drag- och plattformstruckarna Linde P120 till P350 från Linde Material Handling visar nu upp sina muskler. Utrustade med omfattande säkerhetsfunktioner, förbättrad komfort och kraftfull drivteknik säkerställer de optimal transport av gods.

Läs mer