Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationalösningar för ditt lager

Skalbar och kostnadseffektiv automation är nyckelkomponenter för ett optimalt materialflöde. Genom att automatisera processen garanterar det konsekventa, effektiva och flexibla processer. Vi rbjuder en mängd lösningar för att automatisera ert lager.

Automationslösningar

Korttidshyra

Med Lindes hyrtruckar kan du hantera tillfälliga arbetstoppar och kortvariga behov av truckar.

Korttidshyra

Truckutbildning

På Linde erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik, för att säkerställa en säker och effektiv verksamhet.

Utbildningar

Pressmeddelanden

Kompakta precisionsmästare med stor potential

De är smalare än en EUR-pall och har utmärkt manövrerbarhet och lastkapacitet. De nya låglyftarna Linde T20 FP och Linde T25 FP samt dubbelstaplaren Linde D10 FP är smidiga truckar med fast förarplats som imponerar med sina exakta köregenskaper.

Läs mer

Linde Material Handling Sverige får guld för sitt hållbarhetsarbete av EcoVadis

För andra året i rad har Linde Material Handling Sverige tilldelats guld av den oberoende organisationen EcoVadis. Materialhanteringsleverantörens hållbarhetsarbete rankas dessutom högre än föregående år.

Läs mer

Smidig allroundtruck för laster upp till 1 ton

Den nya mångsidige elmotviktstrucken E10 hanterar smidigt laster upp till 1 ton. En riktig allroundtruck konstruerad för dagliga transporter som kräver en kompakt och smidig truck.

Läs mer

Automatiserade skjutstativtrucken R-MATIC

Linde R-MATIC lastar på egen hand gods på lyfthöjder upp till tio meter

Läs mer

Nya dragtruckar för effektivare materialhantering

Nu lanseras en trio av nya dragtruckar. Modellerna är kompakt utformade och erbjuder överlägsen manövrerbahet, säkerhet och komfort.

Läs mer

Nya plocktruckar ökar produktiviteten

Högre plockfrekvens, mer ergonomisk arbetsmiljö och ökad säkerhet. Det är några av fördelarna med Linde Material Handlings nya plocktruck V08.

Läs mer