Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem

Det är många faktorer som spelar in när man ska välja energisystem. På Linde erbjuder vi den modernaste tekniken för alla energisystem, för att ni ska hitta det som täcker era behov bäst.

Läs mer om våra energisystem

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Linde Material Handling lanserar system som automatiskt bromsar trucken vid kollisionsrisk

Linde Material Handling lanserar nu Reverse Assist Radar, ett assistanssystem som skyddar människor och förhindrar skador på gods och infrastruktur genom att upptäcka rörliga och stillastående föremål bakom motviktstruckar. Om det finns risk för kollision bromsar assistanssystemet automatiskt trucken.

Läs mer

Linde Material Handling breddar sitt utbud av automatiserade truckar

Linde Material Handling breddar sitt utbud av automatiserade truckar för effektiv intralogistik. De nya modellerna är utvecklade med fokus på flexibilitet, säkerhet och hållbarhet.

Läs mer

Linde Material Handling firar 50 år i Sverige

I år firar Linde Material Handling sitt 50-årsjubileum i Sverige. Den ledande leverantören av truckar och intralogistiklösningar ser tillbaka på ett halvt sekel av framgångar och blickar samtidigt mot framtiden.

Läs mer

Linde Material Handling når EcoVadis Platinumnivå

Linde Material Handling är stolta över att ha tilldelats det högsta betyget, platinum, av den oberoende granskningsorganisationen EcoVadis.

Läs mer

Linde Material Handling vinner pris för sina bränsleceller

Linde Material Handling tilldelas första pris i kategorin "Drivkomponenter" vid Best of Industry Award 2023 med sitt bränslecellssystem Linde HyPower 24V.

Läs mer

AI-kamera är framtidens skydd mot kollisioner

Linde Material Handling lanserar Linde Reverse Assist, en kamera baserad på AI-teknik som i realtid skiljer på människor och andra hinder nära trucken.

Läs mer