Linde Material Handling - Truckar, truckservice, lösningar för materialhantering

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automation

Automationslösningarna från Linde kan användas flexibelt och skalas upp vid behov – för automatisering av enskilda processteg eller komplexa materialflöden.

Automationslösningar

Korttidshyra

Med Lindes hyrtruckar kan du hantera tillfälliga arbetstoppar och kortvariga behov av truckar.

Korttidshyra

Truckförarutbildning

Lindes utbildningar säkerställer välutbildade truckförare som kan arbeta säkert och effektivt.

Utbildningar

Pressmeddelanden

Lösningarna för att hantera komplexa krav

Intralogistikeventet ”World of Material Handling” har startat

Läs mer

Simplexity är lösningen

Tredje upplagan av intralogistikmässan World of Material Handling

Läs mer

Besöksrekord för Lindes egen mässa

Den 9-25 maj gick Linde Material Handlings egen mässa World of Material Handling av stapeln i Offenbach, strax utanför Frankfurt. Med över 7 000 besökare från ett femtiotal länder slog mässan nytt besöksrekord.

Läs mer

Linde är värd för det andra kundeventet ”World of Material Handling” 2016

Nu har Europas ledande tillverkare av industritruckar beslutat att åter arrangera denna lyckade mässa i samma format med fokus på ökad nätverksbaserad, digitaliserad och automatiserad intern logistik.

Läs mer

Linde inspirerade flera tusen besökare med ett helt nytt mässkoncept

Under tre framgångsrika veckar presenterade Linde sin egen mässa”World of Material Handling” . Ett omfattande utbud av produkter och tjänster samt aktuella trender och framtidsvisioner visades på utställningen i Mainz, Tyskland.

Läs mer