Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde Material Handling arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem för morgondagen

Truckbranschen har länge varit en föregångare inom elektromobilitet. Utmaningen är att behålla samma höga tillgänglighet som när trucken drivs med förbränningsmotor. Här går Lindes litiumjonteknik i täten.

Läs mer om vår litiumjonteknologi

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Linde Material Handling når viktig milstolpe – en miljon producerade motviktstruckar

Sedan år 1959 har Linde Material Handling producerat motviktstruckar i Aschaffenburg, Tyskland, och i mars rullade den miljonte motviktstrucken ut – en minst sagt viktig milstolpe.

Läs mer

Den ideala transportören i ny kompakt design

Robust, flexibel och snabb – så kan man bäst beskriva den nya generationen av låglyftaren MT15 från Linde Material Handling. Den ideala transportören för korta sträckor kommer nu i ny version med litiumjonteknologi som ökar tillgängligheten.

Läs mer

Nya innovativa lösningar för säkrare hantering på höga höjder

Linde Material Handling lanserar nu två nya optioner för skjutstativtruckar. Med Rack Protection Sensor reduceras risken för kollisionsskador på ställage, medan en ny multifunktionsjoystick ger truckföraren full kontroll över hanteringen genom enkla ergonomiska handrörelser.

Läs mer

Automatiserade experter för tung last och trånga utrymmen

De nya automatiserade höglyftande ledstaplarna L-MATIC HD är de senaste tillskotten i vår automationsportfölj. Truckarna är särskilt lämpade för tung last och trånga utrymmen.

Läs mer

Kamerabaserad detektering av gående ökar säkerheten

Linde Material Handling samarbetar med teknikbolaget Retenua för att förebygga truckolyckor genom förarassistanssystemet emitrace®. Systemet övervakar en definierad riskzon och varnar så snart gående närmar sig trucken genom att detektera reflexer på varselkläder.

Läs mer

Nå nya höjder med nästa generations automatiserade skjutstativtruck

Den automatiserade skjutstativtrucken Linde R-MATIC sätter en ny standard för lyfthöjder och navigering i smala gångar. Med en lyfthöjd på upp till 11,25 meter och lastkapacitet på 1,6 ton är robottrucken den perfekta lösningen för hantering på höga höjder.

Läs mer