Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde MH - Truckar, truckservice och logistiklösningar

Produktivitet

Effektiva truckar är nyckeln till effektiv logistik. Hög produktivitet och tillgänglighet skapar lönsamhet i hela logistikkedjan. Den som väljer Linde kan känna sig trygg – Linde är alltid en lönsam investering.

Mer om produktivitet

Säkerhet

Linde arbetar ständigt med att utveckla nya säkerhetslösningar för att skydda förare och gods. Det är ett led i vår nollvisionsfilosofi – för en framtid med säkrare materialhantering.

Mer om säkerhet

Ergonomi

Truckförare är värda den bästa komforten med detaljer som gör en arbetsdag till en bra dag. Linde utvecklar ergonomi i världsklass – det gör att både truckar och förare presterar så bra som möjligt.

Mer om ergonomi

Automationslösningar

Skalbar och kostnadseffektiv automation är viktiga faktorer för ett optimalt materialflöde. Med automatiserade intralogistiklösningar garanteras konsekventa, effektiva och flexibla processer.

Läs mer om våra automationslösningar

Energisystem

Det är många faktorer som spelar in när man ska välja energisystem. På Linde erbjuder vi den modernaste tekniken för alla energisystem, för att ni ska hitta det som täcker era behov bäst.

Läs mer om våra energisystem

Korttidshyra

På Linde har vi en bred hyresflotta med ett stort antal truckar och modeller som gör det lätt för dig att hitta rätt truck för dina behov. Med hyrtruckar får du en snabb och flexibel lösning vid drifttoppar eller oförutsägbara händelser.

Läs mer om vår korttidshyra

Truckutbildning

Välutbildade truckförare är grunden till en säker och smidig verksamhet. Det är även med dessa ledord vi utför våra truckutbildningar. Vi erbjuder vi olika typer av utbildningar, både inom truck och logistik.

Läs mer om våra utbildningar

Pressmeddelanden

Kraftfull plocktruck för höglager

Den nya plocktrucken V Modular är en ny kraftfull spelare för höglager. Trucken har en lastkapacitet på 1,2 ton och är ett idealiskt alternativ för verksamheter som strävar efter effektivare hantering på höga nivåer.

Läs mer

Vi utökar sortimentet av kraftfulla elektriska motviktstruckar – nu för laster upp till 5 ton

För två sedan lanserade Linde Material Handling de första modellerna i X-serien som består av elektriskt drivna motviktstruckar vars prestanda och kraft är likvärdig med en dieseldriven motsvarighet. Nu utökas serien med modellerna Linde X35 – X50, med lastkapacitet från 3,5 – 5 ton.

Läs mer

Assistanssystemet Linde Motion Detection vinner Best of Industry Award 2022

Linde MH har tilldelats priset “Best of Industry Award 2022“ för sitt assistanssystem Linde Motion Detection. Assistanssystemet som förhindrar kollisioner med fotgängare och andra truckar tilldelades den prestigefyllda utmärkelsen i kategorin lagerutrustning.

Läs mer

Linde Material Handling utökar utbudet av explosionsskyddade truckar

Sedan lanseringen av Lindes nya elektriska motviktstruckar för ett drygt år sedan har modellserien satt nya standarder för ergonomi, produktivitet och säkerhet. Nu blir modellerna E25 – E35 även tillgängliga i explosionsskyddat utförande.

Läs mer

Jacob Sjöstrand ny Sverigechef på Linde Material Handling

Jacob Sjöstrand har utsetts till ny Sverigechef på Linde Material Handling. Närmast kommer Jacob från rollen som VD på KION Financial Services och tillträder sin nya tjänst den 1 december.

Läs mer

Ny mast ökar sikt och kapacitet på höga höjder

Linde Material Handling lanserar nu en ny mast för att möta dagens ökade krav på lager. Den nya Heavy Duty (HD)-masten ger truckföraren bättre sikt samtidigt som lastkapaciteten ökar, vilket resulterar i att pallar kan flyttas snabbt och säkert på lyfthöjder upp till 15 meter.

Läs mer