Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Linde Robotics – marknadens mest avancerade automationslösning

28 sep. 2017

Hur ska modern materialhantering bli ännu effektivare och säkrare? En viktig del är robottruckar, anpassade till automatiserade system. Linde är drivande i utvecklingen och erbjuder marknadens mest avancerade och kostnadseffektiva automationslösning.

Vad är den främsta anledningen till att använda autotruckar?

Robottekniken bidrar till högre produktivitet och lägre kostnader genom att minska antalet godsskador och ta över många riskfyllda, tunga och obekväma arbetsuppgifter. Den gör även flödena i materialhanteringen effektivare tack vare perfekt timing mellan transporterna, vilket optimerar hanteringen av pågående arbeten och buffertlager. Sammantaget innebär detta ökad konkurrenskraft och sänkta drift- och ägandekostnader.

Vår nya generation automatiserade truckar utför enkla och repetitiva arbetsuppgifter på ett pålitligt och självständigt sätt. Linde-MATIC autotruckar är utrustade med smarta funktioner som gör att de kan tänka och arbeta självständigt tillsammans med människor och andra fordon utan att någon kompletterande infrastruktur krävs.

Truckarna är baserade på Lindes standardtruckar vilket garanterar hög kvalitet och beprövad driftsäkerhet. Tekniken ”Driven by Balyo” erbjuder en komplett logistiklösning som integreras med kundens eget logistikstyrningsprogram. Allt detta betyder att Linde Robotics snabbt och enkelt installeras i befintliga lagerlokaler.

Det höga säkerhetstänkande som alltid finns i en Lindetruck, finns givetvis även i Linde-MATIC-serien. Säkerhetsfunktionerna hos autotruckarna är en kombination av de lösningar som finns i våra standardtruckar kompletterade med fler innovativa säkerhets- och detekteringsfunktioner.

Fördelar med Linde Robotics

  • Kostnadseffektiv lösning som bidrar till ökad produktivitet
  • Lägre drift- och ägandekostnader
  • Kort återbetalningstid på investering
  • Bygger på Lindes standardtruckar
  • Ingen kompletterande infrastruktur krävs
  • Integreras snabbt i befintlig verksamhet
  • Enkelt att installera
  • Övervakningsprogram gör att autotruckarna kan hanteras i realtid
  • Robust, säkert och tillförlitligt system