Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Nya N20 C

Plocktruckar för alla behov
Nya plocktrucken i ett lager

Orderplockning är en central del på alla typer av lager. Med den nya serien N20 C lanserar Linde plocktruckar för alla behov. Och förarvänligheten står, som alltid, i fokus.

Arbetet på lager blir alltmer komplext. Det innebär att plocktruckarnas prestanda måste öka för att de ska möta kraven på kortare leveranstider och hårt tryck under säsongstoppar. Höjd plockfrekvens och minskade felplock är ett måste för att materialhanteringen ska vara så effektiv som möjligt.

Med den nya N20 C-serien säkerställer Linde allt detta. Truckarnas utformning garanterar bekvämt, säkert och kostnadseffektivt orderplock för laster upp till 2,5 ton och upp till 2,8 meters plockhöjd.

– Truckarna finns i olika varianter, vilket gör att det finns en truck för alla applikationer, med eller utan plattformslyft, säger Peter Hasselgren, Product Management på Linde.

I utvecklingen av nya N20 C har Linde haft fullt fokus på användarvänlighet. Redan i grundutförandet ger truckarna hög körkomfort med genomtänkt ergonomi och säkerhet. Några exempel är låg instegshöjd (130 millimeter) och det breda insteget (418-428 millimeter beroende på modell) som gör det enkelt att kliva i och ut trucken.

– Truckarna har också ergonomiskt placerade handtag i ryggstödet, vilket ger ett säkert grepp, och vadderat ryggstöd. Som tillval finns luftdämpad förarplattform, som reducerar stötar och skakningar när föraren kör på ojämnt underlag, berättar Peter.

I den nya designen på N20 C ingår en ny typ av ratt utrustad med ergonomiska körreglage. För att säkerställa en så distraktionsfri körning som möjligt har truckskärmen placerats under ratten.

Den nya serien kan skräddarsys helt efter kundens behov tack vare en rad valmöjligheter. Alternativen innefattar dubbelpallsversion (D), långa stödben och korta gafflar (LoL), saxlyftsutförande (LX), förlängda gafflar upp till 3 100 mm och i High Performance-version (HP).

Plocktrucken N20 C
Plocktruckens förarplattform
Plocktruckens ryggstöd
Plocktruckens justerbara ratt
Plocktrucken N20 C
N20 C
Plocktruckens förarplattform
Förarplattform
Plocktruckens ryggstöd
Ryggstöd
Plocktruckens justerbara ratt
Justerbar ratt