Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Lindes nya Truck Call-app

Digital arbetsorder ökar effektiviteten
Bild på Truck Call-appen i arbete.

Lindes nya app Truck Call kan jämföras med en modern taxibokning.

Gods på väg in – men var finns rätt truck? Tidigare har den ansvarige fått springa runt och leta eller be lastbilschauffören att vänta. Nu går allt mycket snabbare – tack vare Lindes nya Truck Call-app.

I princip fungerar appen som en modern taxibokning. Taxibolag får förfrågningar som ”Kan vi beställa en taxi för åtta personer på adressen X?”. Förfrågan skickas till alla förare som kör minibussar tills en av dem bekräftar och tar sig an resan. Likadant är det med Truck Call-appen. När en transport är på väg in eller en oplanerad plockuppgift ska utföras skickar arbetsledaren ett meddelande till truckförarnas mobiler. Den förare som är ledig kan ta sig an jobbet, och när det är utfört kvitteras det i appen.

Framför allt i mindre företag har ansvariga många olika uppgifter och har begränsad tid att gå runt för att hitta rätt truck för ett specifikt jobb. Nu kan de hitta trucken vid skrivbordet. Kunder som testat appen ser en kraftig ökning i truckflottans effektivitet. Genom att digitalt tilldela jobb till förarna kan truckflottan utnyttjas betydligt bättre än tidigare och ta fler uppdrag än vad som var möjligt innan appen.

Med Truck Call-appen visar Linde att man ännu en gång driver utvecklingen med funktionell och innovativ teknologi. ”Rätt truck, var god dröj” existerar inte längre.

Vill du veta mer om Truck Call-appen?

Kontakta din Lindesäljare