Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Logistik & Transport 2018

Framtiden börjar här
En överblick av Lindes monter på Logistik & Transport 2018

Live i Göteborg – morgondagens materialhantering. Det var vad besökarna i Lindes monter på Logistik & Transport fick uppleva. Från de automatiserade robottruckarna till den perfekta trucken med innovativa säkerhetsfunktioner. Från snabbladdade litiumjonbatterier till fleet managementsystemet Connect, den nya Truck Call-appen och andra exempel på digitaliseringens utveckling inom intralogistik.

Samspelet mellan smarta Lindelösningar visades upp på bred front inom fyra områden – automation, säkerhet, digitalisering och energi. Det fanns faktiskt ett femte område också. Ett osynligt, som besökarna bar med sig hem inombords – inspiration.

Bild från säkerhetszonen i montern.

Varningssystemet Linde Safety Guard som varnar fotgängare och truckförare för varandra.

Den automatiserade ledstaplaren L-Matic i arbete.

Automatiserade processer är en naturlig del av dagens intralogistik, här jobbar en av våra autotruckar på under mässan.

På mässan kunde man testa på en ASC-simulator i virtuell miljö.

I vår monter fanns en Active Stability Control-simulator där besökarna fick uppleva hur systemet gör arbetet i höglager både säkrare och snabbare.

Bild på Lindes The Perfect Truck.

The Perfect Truck – en specialutgåva av vår populära Roadster, utrustad med säkerhetsfunktioner som Safety Guard, TruckSpot och LED-stripes.

Bild på montern.

Under mässan hade vi experter på litiumjon och bränslecellsteknologi på plats för att prata morgondagens energisystem med besökarna.