Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Rahim, besiktning/leveranskontroll

Möt våra medarbetare
Rahim jobbar med leveranskontroll på Linde MH.
Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos

Rahim Khepizadeh säkerställer att truckar håller måttet innan de levereras till kund. Gemenskapen och att få arbeta med kvalitet gör det lätt för Rahim att gå till jobbet varje dag.

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar på kontrollavdelningen. Mitt arbete går ut på att besiktiga truckarna innan de levereras till kund. Jag kontrollerar och dokumenterar att allt på trucken fungerar som det ska. Utöver det ser jag även över så att kundens beställning stämmer överens med den eller de truckar som ska gå till leverans. Att samtliga options finns med, alltså att alla tillval är monterade på trucken utifrån kundens beställning.

Vad är roligast med ditt jobb?

En väldigt positiv sak är att man jobbar i en miljö där man känner att alla jobbar tillsammans. Det är många som är inblandade i processen innan en truck levereras till kund vilket skapar känslan av en bra gemenskap och teamwork. Sedan har jag alltid tyckt om att jobba med kvalitet. Det känns alltid bra att veta att vi kan lämna ifrån oss en truck som vi kan stå för. Men det bästa är nog att man jobbar ihop med bra människor. Arbetsmiljön på Linde är väldigt god vilket gör det extra kul att komma till jobbet.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Jag tycker att det bästa med att jobba här på Linde är att det är ett väldigt tryggt bolag. Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos!

Möt fler medarbetare

Jessica, Manager QHSE

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Sherwan, teknisk montör

”Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Jesper, servicetekniker

" Det bästa är att man jobbar under eget ansvar och sköter sig själv, man planerar sina egna dagar. Jag har direktkontakt med mina kunder, det är en enorm frihet att jobba hos Linde. "

Läs mer