Kollegar på Lindes produktionsanläggning
Möt våra medarbetare

Tomas Samuelsson, serviceledare

Att vara serviceledare är ett väldigt varierat jobb och man får vara inblandad i hela affären – från försäljning till service, vilket gör att man får en god helhetsförståelse

Tomas Samuelsson är serviceledaren som drivs av att lösa problem. I sin roll stöttar han servicetekniker i deras dagliga arbete ute på fält och i verkstad.

Vad jobbar du med och hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?
Jag jobbar som serviceledare för region Mitt. Det innebär att jag leder och fördelar arbetet för våra servicetekniker. Som serviceledare stöttar jag dem och hjälper dem att planera sina dagar för att få ett så effektivt arbete som möjligt. Det är en väldigt bred och rolig roll. Mina dagar är väldigt olika. Ungefär två dagar i veckan är jag på mitt kontor i Örebro och sköter administrativa uppgifter. Resten av dagarna består ofta av kundmöten tillsammans med teknikerna, eller så är jag ute och arbetar för att vara ett nära stöd. Jag jobbar även nära säljorganisationen och stöttar dem tekniskt vid kundbesök.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste är kundmötena och utmaningarna i att driva mitt område framåt. Jag tycker om att ha direktkontakt med människor och lösa problem, vilket tillhör vardagen som serviceledare. Att vara serviceledare är ett väldigt varierat jobb och man får vara inblandad i hela affären – från försäljning till service, vilket gör att man får en god helhetsförståelse.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?
Linde är ett företag i ständig utveckling och med en härlig framåtanda. Vi har bra produkter som vi är stolta över att representera och har branschens starkaste serviceorganisation.

möt fler medarbetare

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Carolin, servicefakturering

”Det bästa med Linde är att personalen verkligen får utrymme för egna initiativ”

Läs mer

Sherwan, teknisk montör

”Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor”

Läs mer