Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Medarbetare på Linde i en truckverkstad.
Möt våra medarbetare

Jessica Borg, Manager QHSE

Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt

Ingen dag är den andra lik för Jessica Borg, Manager QHSE. Som verksamhetens expert inom HSE är kemikaliefrågor och riskbedömningar vardagsmat.

Jessica Borg, Manager QHSE

Jessica Borg, Manager QHSE

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag jobbar som Manager QHSE men ansvarar också för säkerhet. Det finns ingen typisk arbetsdag och det är bland annat det som gör det här jobbet så roligt. Mina dagar inkluderar ofta någon form av möten, sen är det mycket administrativt, förberedelser, planering och uppföljning. Ofta dyker det upp frågor som måste hanteras på en gång som exempelvis kemikaliefrågor eller något annat som rör den operativa verksamheten.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det är just variationen av arbetsuppgifter, att ingen dag är den andra lik. Varje dag har jag en plan på vad jag ska göra men ofta håller den inte fullt ut då andra saker dyker upp. Jag har daglig kontakt med kollegor men är också ute hos våra kunder. T.ex. genomför jag riskbedömningar ur HSE-perspektiv (hälsa, säkerhet, miljö) på verkstäder där vi har servicetekniker som arbetar på plats hos våra kunder.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Jag har många trevliga och kompetenta kollegor. Och det är ett väldigt lättsamt företag att jobba i då det inte är så hierarkiskt. Det är också kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt med personer som arbetar inom samma områden som mig. Ett stort plus är självklart också att vi kan erbjuda våra kunder en stor bredd av produkter och tjänster med hög kvalitet.

Möt fler medarbetare

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Sherwan, teknisk montör

”Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor”

Läs mer