Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kollegar på Lindes produktionsanläggning
Möt våra medarbetare

Sherwan Abbas, teknisk montör

Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor.

På produktionsanläggningen i Örebro monterar Sherwan Abbas allt från alkolås till rattar på truckarna som ska ut till kunder runt om i landet. Friheten och arbetsmiljön är två av de bästa delarna med jobbet enligt honom.

Vad jobbar du med och hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Jag jobbar som teknisk montör på Lindes produktionsavdelning. Hos oss börjar varje dag med vi på produktion samlas för ett morgonmöte med information om vad som behöver göras inför dagens projekt. Efter mötet sätter jag igång med att jobba på de truckar jag blivit tilldelad. Ett projekt på en truck kan handla om allt mellan 6–30 timmar på min avdelning som har hand om standardflödet. Det kan innebära montering av till exempel alkolås eller 360-graders kameror. Vi gör även tyngre arbeten som att byta ratt, montera spridare eller installera stora batterier, dessa kan väga upp till 2 ton.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är att jag själv kan välja hur jag ska lägga upp arbetet i varje projekt. Jag har friheten att själv välja den arbetsuppgift jag ska börja med på den truck jag är tilldelad, detta gör att man känner att man kan jobba fritt.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Det bästa är helt klart arbetsmiljön. Speciellt stämningen mellan kollegorna, allt från VD och andra kontorsmedarbetare, till mina montörskollegor.

Möt fler medarbetare

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer