Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kollegor arbetar med en truck
Möt våra medarbetare

Jonas Båthman, säljare

Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor

Jonas Båthman uppskattar de snabba beslutsvägar som finns på Linde. Som en social person och säljare på region Mitt tycker han om mötet med människor på jobbet.

Jonas Båthman, säljare

Jonas Båthman, säljare

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag jobbar som säljare. Mina arbetsdagar är väldigt olika men innefattar såklart mycket kundkontakt, både via telefon och mail men också besök ute hos kund. Övriga arbetsuppgifter är mer administrativa så som offertskrivande och dylikt.

Vad är roligast med ditt jobb?

Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor. Jag är en väldigt social person och att umgås med människor och träffa kunder är något jag verkligen gillar.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Det är nog att Linde är ett ”stort litet företag”. Om man jämför med andra företag så är det inom Linde otroligt snabba beslutsvägar. Det är ingen lång byråkrati frågorna måste igenom utan besluten kan tas fort vilket nog beror på att vi sitter så nära varandra och har bra gemenskap. Man får även förtroendet att jobba under eget ansvar. Allt från att ta egna beslut till att ha utrymmet att misslyckas och att lära sig av det.

Det är ett företag som gör att personalen känner sig behövda. Linde är en bra arbetsgivare som jag verkligen kan rekommendera till andra. Ett bevis på det är att många som jobbar på Linde har varit här väldigt länge. Jag själv har varit här i över 10 år och det finns personer här som jobbat på Linde i 40 år vilket är ett gott tecken på en bra arbetsgivare och att man trivs på sin arbetsplats.

Möt fler medarbetare

Jessica, Manager QHSE

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Sherwan, teknisk montör

”Det bästa med att jobba på Linde är stämningen mellan kollegorna – allt från VD och kontorsmedarbetare till mina produktionskollegor”

Läs mer