Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Bild på truck med Linde TruckSpot
Säkerheten först på Lindes eventturné

Linde Safety Days

I mitten av maj gick startskottet för eventturnén Linde Safety Days som under två veckor lockade hundratals besökare till våra anläggningar runt om i landet.

Fyra orter, tusentals koppar kaffe och fullt fokus på trucksäkerhet. Så kan man enklast sammanfatta årets upplaga av Linde Safety Days. Första orten ut var Örebro och därefter åkte turnén vidare till Malmö, Göteborg och Stockholm. På agendan stod presentationer och demo av Linde Safety Guard , connect Zone Intelligence och belysningslösningarna VertiLight och LED Stripes.

Besökarna fick även ta del av ett lärorikt seminarium kring Arbetsmiljöverkets föreskrifter om ansvar och en spännande föreläsning med Robert Karjel.

Ett av de mest populära inslagen under eventen var demon av Linde Safety Guard - vårt nya stödssystem som varnar truckar och gående för varandra. Ett innovativt system som markant ökar säkerheten i riskabla zoner, vilket besökarna fick uppleva live.

Förutom trucksäkerhet bjöd vi även på en inspirerande föreläsning om säkerhet ur annat perspektiv. Den hölls av Robert Karjel, överstelöjtnanten och piloten som bland annat deltagit i räddningsinsatsen under Estonia och bekämpat pirater i Adenviken. Robert blev utsedd till årets talare 2016 och föreläste om hur man behåller säkerhetsfokuset i de mest pressade situationer.

Linde Safety Days är över för den här gången men för oss på Linde är säkerhet alltid högaktuellt. Vi arbetar kontinuerligt med att öka säkerheten hos våra kunder – genom allt från intelligenta förarstödssystem och åtkomstskydd till varningssystem och utbildning. Vi har till och med en egen nollvision – ”Vision Zero” – där målet att helt eliminera olyckor inom materialhantering. Oavsett om det handlar om människor, truckar, anläggning eller gods är säkerhet vår högsta prioritet.

Vill du veta mer?

Är du intresserad av våra säkerhetslösningar? Kontakta oss via formuläret nedan.

Till kontaktformulär