Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Fotbollsspelare lösgör sig från bordsfotbollspelet och springer
Frigör styrkan

Elektrisk prestanda utan gränser

Boka demo

Det bästa från två världar.

Linde X20 – X35, för laster från 2 till 3,5 ton, är den kraftfullaste eltrucken hittills. Även under extrem press klarar de eldrivna truckarna att jämföras med en dieseldriven motsvarighet – oavsett om det gäller användning inomhus eller utomhus. Truckserien kombinerar de miljövänliga fördelarna med eldrift med prestandan från dieseldrift. Hemligheten är en helt ny motorgeneration och ett unikt plattformskoncept.

Upplev prestanda utan gränser med vår nya nyckelspelare.

Med de elektriska motviktstruckarna X20 – X35 introducerar Linde en helt ny prestandaklass som kombinerar kraften och robustheten hos dieseltruckar med dynamiken, flexibiliteten och de miljövänliga fördelarna hos eldrivna truckar. Allt utifrån en användar- och underhållsvänlig plattform utvecklad för de nya motviktstruckarna från Linde.

Vår kraftfullaste eltruck någonsin.

Kraftfull prestanda

Tack vare den moderna motortekniken med synkrona reluktansmotorer är X20 – X35 ett kraftfullt och utsläppsfritt alternativ till dieseldrivna truckar.

Extrem uthållighet

Varken tuffa förhållanden, dammiga miljöer eller extrema temperaturer är något hinder för nya Linde X20 – X35. Alla komponenter är dessutom optimerade för minimalt slitage.

Hållbarhet utan kompromisser

X20 – X35 kombinerar de miljövänliga fördelarna hos en elektrisk truck med prestandan och kraften hos en dieseldriven. Används hållbara energikällor genererar trucken inga CO2-utsläpp överhuvudtaget.

Hög säkerhetsstandard

Truckserien har en hög säkerhetsnivå redan som standard. Konstruktionen är optimerad för optimal sikt runt trucken samtidigt som funktioner som Linde Curve Assist skyddar både förare och gods.

Kostnadseffektiv

Tack vare truckens servicevänliga design och Lindes rikstäckande serviceorganisation kan du vara säker på en hög tillgänglighet. Enklare servicearbeten kan föraren till och med genomföra på egen hand vilket minskar de totala servicekostnaderna.

Utvecklad för uppkoppling

Truckarna är utvecklade för att kopplas upp vilket gör att de enkelt kan integreras i exempelvis fleet managementsystem och andra digitala system. Uppdateringar och andra digitala funktioner kan enkelt laddas upp samtidigt som du får åtkomst till viktig truckdata.