Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kompromisslöst befriande. Eldriven kraft utan gränser.
Slotcar-bana i en lagerhall

Effektivitet som sätter standarder.

Gränser för en eldriven truck? Det finns det inte längre medde nya eldrivna truckarna X20 – X35 från Linde. Utan några begränsningars alls presterar de på samma nivå som en dieseltruck och bevisar både inomhus och utomhus samt på alla underlag att det inte längre finns några skillnader mellan en dieseltruck och en eldriven truck vad gäller prestanda. Med sina synkrona reluktansmotorer (SRM+) ligger prestandan på en helt ny nivå och skapar en aldrig tidigare skådad flexibilitet – allt baserat på en gemensam plattform för elektriska truckar och truckar med förbränningsmotor.

Befriad av extrem prestanda: Den nya modellen för alla som vill ta vara på oanade möjligheter!

En gemensam plattform för en helt ny prestandaklass.

Med de eldrivna truckarna X20 – X35 introducerar Linde Material Handling en helt ny prestandaklass som sammanför prestandan och robustheten hos dieseltruckar med dynamiken, flexibiliteten, utsläppsfriheten och tystnaden hos eldrivna truckar. Allt utgår från den beprövade, användarvänliga och underhållsfria plattformen för de nya motviktstruckarna från Linde.

Upptäck de eldrivna truckarna med en prestanda i världsklass. IT’S A LINDE.

Kraftfull prestanda

De nyutvecklade synkrona reluktansmotorerna, som dessutom utrustats med permanentmagneter (SRM+), gör de elektriska motviktstruckarna X20 – X35 till ett effektivt men tyst och utsläppsfritt alternativ till de dieseldrivna truckarna.

Mycket tåliga

Hög mekanisk belastning, damm, smuts och extrema temperaturvariationer är inget hinder för modellerna X20 – X35. Om något ändå skulle inträffa är all utrustning och alla komponenter i de eldrivna truckarna X20 – X35 optimerade för lågt slitage.

Hållbarhet utan kompromisser

Alla de miljövänliga fördelarna hos en eldriven truck med samma prestanda och kraft som en dieseldriven. Med hållbara energisystem är truckarnas drift helt fria från CO2-utsläpp. Systemet med litiumjonbatterier kan användas som statiska strömackumulatorer och återvinnas.

Hög säkerhetsstandard

Tack vare en gemensam plattform för dieseldrivna och eldrivna truckar ingår alla säkerhetsfördelar i denna toppmoderna konstruktion. Som till exempel optimeringar som ökar sikten runt om. Funktioner som Linde Curve Assist ingår som standard och erbjuder ett extra skydd av förare och material.

Hög lönsamhet

Hög prestanda kan garanteras från start, eftersom truckarna kräver lite underhåll med hög total hanteringskapacitet och ett väl utbyggt servicenätverk att falla tillbaka på. Ett perfekt samspel mellan människa och maskin ökar dessutom produktiviteten och därmed lönsamheten om man ser på de totala kostnaderna.

Utvecklad för uppkoppling

Omfattande anslutbarhet garanterar att truckarna enkelt kan integreras i befintlig infrastruktur och digitala processer. Uppdateringar och andra digitala funktioner kan enkelt laddas upp. Viktiga parametrar kan när som helst visas och analyseras.

Redo att kliva in och provköra?