Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Besöksrekord för Lindes egna truckmässa

1 juni 2016

Den 9-25 maj gick Linde Material Handlings egen mässa World of Material Handling av stapeln i Offenbach, strax utanför Frankfurt. Med över 7 000 besökare från ett femtiotal länder slog mässan nytt besöksrekord.

Under två veckor i maj lockade Linde Material Handling tusentals besökare från hela världen till det gamla fabriksområdet ”Fredenhagen” utanför Frankfurt. Genom produktuppvisningar, presentationer och interaktiva inslag fick besökarna en unik inblick i framtidens logistik. Mässan kretsade kring fyra teman; ”Connectivity”, ”Automation”, ”Energy Systems” och ”Individualisation”. Förutom ett fulladdat program från Linde fanns även ett tjugotal samarbetspartners på plats som gav besökarna möjlighet att ta del av de senaste trenderna och produktnyheterna även i leverantörsledet.

– Våra kunder har verkligen blivit imponerade av de lösningar vi erbjuder, berättar Christophe Lautray, CSO på Linde Material Handling. Deras feedback har varit att vi fokuserar på helt rätt frågor. Många kunder upplever att den ökade digitaliseringen inom materialhanteringen inte är helt oproblematisk. Genom våra nya lösningar blir vi en partner som förstår dessa utmaningar och utvecklar, erbjuder och anpassar våra lösningar därefter.

– Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att reducera sina kostnader, optimera genomloppstiden och förbättra processkvaliteten, säger Andreas Krinninger, CEO och CFO på Linde Material Handling. Det kräver en intensiv och pågående dialog för att säkerställa att vi erbjuder exakt rätt produkter, tjänster och lösningar. World of Material Handling är ett fantastiskt forum som sammanfattar alla nyheter från Linde samtidigt som våra kunder kan få massor av matnyttig info och vi får höra om deras framtida krav och behov. Den typen av input är ovärderlig för att vi ska fortsätta utvecklas i rätt riktning.