Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Erbjudande på motviktstruckar och säkerhetslösningar

Säkra upp prestandan
Erbjudande på motviktstruckar och säkra lösningar fram till 26 juni.

Nu har vi erbjudande på våra populäraste motviktstruckar och säkerhetslösningar till kampanjpris. Erbjudandet gäller till den 26 juni 2024.

Kampanjpriset baseras på vilka truckar och säkerhetslösningar ni väljer. Kontakta oss redan idag för att få ert erbjudande.

Nyttja kampanjpriset idag

Motviktstruckar som ingår

E12 – E20 EVO

Lättmanövrerad, kraftfull, ekonomisk: De elektriska motviktstruckarna E12 – E20 EVO från Linde arbetar tillförlitligt och effektivt även på små utrymmen.

Läs mer

E20 – E35

De elektriska motviktstruckarna E20 – E35 från Linde utmärker sig genom smidighet och ergonomi, vilket ger en hög omlastningskapacitet i lagret.

Läs mer

X20 – X35

Motviktstruckarna X20 – X35 från Linde Material Handling är de första elektriska truckarna som kan ersätta dieseltruckar, utan att påverka prestandan.

Läs mer

X35 – X50

Hög produktivitet inom många användningsområden: Den elektriska motviktstrucken X35 – X50 har samma prestanda som truckar med förbränningsmotor, helt utsläppsfritt.

Läs mer

Med säkerhet i fokus

På Linde går prestanda och säkerhet hand i hand. Vi jobbar alltid med fokus på att minimera skador på människor, truckar och gods med innovativa säkerhetslösningar. Så truckföraren kan fokusera helt på sitt arbete utan att tumma på effektiviteten. Säkra upp prestandan när du köper din nya motviktstruck.

Följande säkerhetslösningar ingår i erbjudandet

Reverse & Front Assist Camera

Ett AI-baserat kamerasystem för automatisk detektion av fotgängare identifierar personer både framför och bakom trucken. Systemet varnar föraren och begränsar hastigheten.

Läs ner

Safety Pilot (Select/Active)

Linde Safety Pilot (LSP) är utformad för att förhindra att trucken välter och finns i två versioner. Båda varianterna varnar för kritiska körsituationer, men den aktiva versionen griper också automatiskt in i truckens kör- och lyftfunktioner.

Läs mer

Linde Safety Guard

Stödsystemet som ser genom väggar och runt hörn. Systemet skapar skyddszoner runt truckar, fotgängare och infrastruktur. Linde Safety Guard identifierar personer i riskområden och varnar föraren för att förhindra skador.

Läs mer

Linde Motion Detection

Assistanssystemet som känner av rörelser bakom trucken och varnar föraren i god tid. Ett akustiskt signal ljuder även för att varna fotgängare i närheten.

Läs mer

Linde TruckSpot

Linde TruckSpot är en optisk varningsignal som projicerar en tydligt synlig varningsikon på marken. Detta varnar fotgängare i tid om att en truck närmar sig.

Läs mer

VertiLight & LED-Stripes

Linde LED Stripes ger optimal belysning med anpassningsbart vitt och rött ljus för ökad säkerhet, samtidigt som det minskar risk för bländning och reflektioner. Linde VertiLight erbjuder jämnt, bländfritt ljus från golv till lyfthöjd, idealiskt för lastning och lossning, och minskar trötthet med sitt dagsljusliknande ljus.

Läs mer