Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.

Begagnat? Fantastiskt!

Tre frågor till: Matthieu Mazzega

Linde Approved-truckar: alltid tillgängliga

Tack vare det omfattande utbudet av begagnade truckar från Linde kan kunderna alltid köpa en truck precis när de behöver den. Linde har alltid ett stort antal begagnade truckar i lager och kan därför behandla alla beställningar snabbt och leverera truckarna vid en tid som passar. Alla begagnade truckar ses över enligt en standardiserad procedur. Varje truck demonteras då så att man kan kontrollera alla enskilda delar, reparera eller byta ut dem. På så sätt ser Linde till att alla begagnade truckar alltid uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

En begagnad truck som renoverats professionellt av Linde Material Handling är ett effektivt och ekonomiskt alternativ till en ny truck. Matthieu Mazzega, Senior Director Rental and Used Trucks förklarar för oss när man bör välja en begagnad truck och vilka alternativ Lindes nya Approved Trucks-program kan erbjuda.

Matthieu, anta att vi skulle vilja köpa en truck av dig nu med en gång. Kan du snabbt väcka vårt intresse för en begagnad?

Precis som våra nya truckar har våra begagnade truckar höga prestanda, är effektiva, användarvänliga, mångsidiga, säkra och tillförlitliga. Vi ser över alla Approved-truckar enligt samma strikta standarder som gäller för alla Linde-truckar. Det garanterar höga prestanda i alla miljöer – både som enskild lösning och som en del av en större truckflotta. Inom den moderna intralogistiken är det snabb tillgänglighet, effektivitet och flexibilitet som gäller. Samtidigt ökar prispressen stadigt, vilket är märkbart inom alla branscher. Våra Linde Approved-truckar uppfyller alla krav som ställs på högprestandatruckar men är samtidigt ett kostnadseffektivt alternativ till nya truckar. Och tack vare vårt omfattande försäljnings- och servicenätverk är hjälpen alltid nära till hands.

Kan du även förklara skillnaden mellan ert nya Approved Trucks-program och det tidigare?

Det nya programmet rymmer ännu fler fördelar och alternativ, utan att kompromissa med Lindes premium-kvalitetsstandard: Kunderna har inte bara tillgång till ett brett utbud av renoverade truckar utan kan även skräddarsy varje enskild funktion efter sina speciella krav. Därför har vi utvecklat en mängd olika paket som går att kombinera till en passande lösning enligt modulprincipen. Det finns funktionspaket som definierar truckegenskaper som energisystem, säkerhet och komfort. Paketen bygger på Lindeteknik som även används i de senaste truckarna. Det finns även olika service- och underhållspaket.

När det handlar om högkvalitativ återanvändning av truckar tänker man nästan automatiskt på hållbarhet ...

Ja, självklart. När du väljer en högkvalitativ Approved-truck från Linde bidrar du även i hög grad till att bevara resurserna. Ju längre livslängd en truck har, desto färre nya truckar behöver byggas. Vår standardiserade renoveringsprocess uppfyller de högsta miljö- och säkerhetsstandarderna och ökar truckarnas livslängd. Återanvändningen minskar den totala mängden förbrukade råvaror, vilket avsevärt minskar produktens ekologiska fotavtryck. Det finns knappast något hållbarare och vettigare sätt att skydda miljön och klimatet på.

Tack så mycket för att vi fick prata med dig, Matthieu.