Framtiden börjar här

Samspelet mellan smarta lösningar

Intralogistiken ställs inför ökade krav och större utmaningar. För att verksamheter ska lyckas krävs automatiserade processer, digital teknik och ett samspel mellan systemen för att kunna optimera materialflödet. Vi på Linde hjälper våra kunder att göra verksamheten mer effektiv, lönsam och säker – både idag och imorgon.

På mässan Logistik & Transport 2018 den 5-7 november bjuder vi in dig till vår monter för att diskutera den bästa lösningen för dig.

Besök vår monter

Du hittar oss i monter B05:22 på mässan. Kom gärna förbi och ta del av våra nyheter eller diskutera lösningar för dina behov. Boka in ditt besök i montern redan idag.

Boka in tid i Lindes monter

Upptäck i montern

Säkerhet

Linde har med sitt koncept ”Vision Zero” målet att eliminera olyckor inom materialhantering. Oavsett om det handlar om människor, truckar, anläggningen eller gods ska det vara säkert. Med innovativa och integrerade säkerhetslösningar förbättrar vi säkerheten i din verksamhet. Upptäck stödsystem som Active Stability Control, Dynamic Mast Control och Linde Safety Pilot.

Automation

Automatiserade processer är en naturlig del av dagens intralogistik. Pålitligheten, precisionen och effektiviteten är några av fördelarna med automation. Med smart geonavigering som inte kräver någon infrastruktur är Linde Robotics en flexibel och skalbar lösning. På mässan bjuder vi på livedemos med ett urval av våra automatiserade truckar.

Digitalisering

Digitaliseringen av processer påverkar oss alla. Inom intralogistiken öppnas nya dörrar när smarta lösningar samspelar. Ökad effektivitet, säkerhet och flexibilitet är några fördelar. Med fleet management-system som Linde connect och den nya Truck Call-appen får du verktyg för att arbeta mer produktivt. På Logistik & Transport presenterar vi våra digitala lösningar och diskuterar gärna hur de ger mervärde i din verksamhet.

Energi

Litiumjontekniken fortsätter växa. Fördelarna är många – snabbladdning, hög energieffektivitet, säkert och underhållsfritt. Linde har idag ett omfattande utbud av truckar med litiumjonbatterier. I vår monter kan du se mer av tekniken och diskutera hur den kan göra din verksamhet mer lönsam.

Om mässan

Logistik & Transport är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Mässan arrangeras varje år på Svenska Mässan i Göteborg. Var tredje år är mässan extra stor när ett truckområde tillkommer. 2018 är ett sådant år. Besök gärna mässan den 5-7 november.

Hämta kostnadsfri entrébiljett