Serviceledare till Jönköping

Till Jönköping söker vi nu en serviceledare. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som serviceledare kommer du leda och fördela arbete för dina underställda servicetekniker på vår fasta verkstad samt ute på fält i Jönköping och Skaraborg. Du planerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget. Du rapporterar till den regionala servicechefen.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Det är meriterande om du har vana att leda tekniker på distans. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga och van att arbeta i affärssystem. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning och har lätt att sätta dig in i nyckeltal.

För att lyckas i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Vårt erbjudande

På Linde Material Handling bygger vi inte bara truckar – utan även framtidens intralogistik. Vi är ett av branschens starkaste bolag och söker kontinuerligt drivna medarbetare som vill vara med på vår resa. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens starkaste företag inom materialhanteringsbranschen. Våra medarbetare bidrar varje dag till att våra kunder kan bedriva sin materialhantering på ett säkert, smidigt och konstandseffektivt sätt.

På Linde Material Handling är vi stolta över våra produkter – men också över våra kunniga kollegor och det arbete vi gör tillsammans. Medarbetarna hos oss gillar särskilt flexibiliteten och den frihet under ansvar som deras arbete innebär. Vi har en trevlig arbetsmiljö där vi har roligt på jobbet – samtidigt som vi skapar ett värde för företaget och våra kunder.

Hos oss får du använda din kreativitet och kompetens på en dynamisk arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Vi letar efter dig som vill ha personliga utmaningar i kombination med en sund balans mellan arbete och fritid.

Övrig information

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Tomas Fagermo 070-221 17 45.

I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 21 april 2021. Urval sker löpande.