Kollegor arbetar med en truck
Möt våra medarbetare

Peter Hasselgren, produktsupport

Även fast Linde är ett relativt stort företag så har man ändå lyckats fånga den familjära känslan

Peter Hasselgren arbetar med produkt- och säljsupport och hanterar allt från produktfrågor till kontakt med fabrikerna i Tyskland och Frankrike. Ingen dag är den andra lik för Peter och han tycker att det är positivt att Linde vågar satsa framåt.

Peter Hasselgren, produktsupport

Peter Hasselgren, produktsupport

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar med produkt- och säljsupport vilket är ett väldigt varierande arbete. Det innebär mycket produktfrågor, orderhantering, interna möten men även utbildning av vår säljkår. Jag har mycket kontakt med våra fabriker i Tyskland och Frankrike där det handlar om speciallösningar och beställningar. Jag gör även restkapacitetsberäkningar på truckar som ska offereras, alltså vad de klarar att lyfta.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste är variationen av arbetsuppgifter och att det varje dag är någonting nytt som händer. Det är väldigt roligt att jobba nära kunden och få vara delaktig i själva affären. Från förfrågan till affär. Utöver själva arbetsuppgifterna är det självklart extra kul att ha så bra kollegor att jobba med varje dag.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Jag har jobbat på Linde i snart tio år och det finns mycket positivt att säga om Linde som arbetsgivare. Men om jag måste välja så är det att Linde är ett stabilt företag som går bra och verkligen satsar framåt. Man satsar mycket på nya produkter vilket gör att vi är i framkant på marknaden och då händer det mycket. Och även fast Linde är ett relativt stort företag så har man ändå lyckats fånga den familjära känslan vilket är väldigt positivt. Vi är ett starkt team och jobbar hela tiden tillsammans. Jag skulle definitivt rekommendera Linde som arbetsgivare!

Möt fler medarbetare

Carolin, servicefakturering

”Det bästa med Linde är att personalen verkligen får utrymme för egna initiativ”

Läs mer

Dennis, konstruktör

”Samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass”

Läs mer

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer