Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kollegor arbetar med en truck
Möt våra medarbetare

Jens Andersson, servicetekniker

Att jobba som servicetekniker ute på fält hos Linde är lite som att vara egen företagare med ett stort företag bakom sig

I över 15 år har Jens Andersson, servicetekniker, arbetat på Linde. Han brukar säga att det är världens bästa jobb, där det roligaste är kundkontakten. I rollen som servicetekniker bygger du upp en god relation med kunden och lär känna deras behov.

Jens Andersson, servicetekniker

Jens Andersson, servicetekniker

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar som servicetekniker ute på fält. Mitt område täcker hela Skaraborg och en del av Värmland. En vanlig arbetsdag börjar med att jag gör planeringen för vilka servicear och reparationer jag ska göra under dagen och sen är det bara att sätta igång. Ibland kommer det in akuta reperationer som måste prioriteras och då får man ändra om i planeringen.

Vi är fem servicetekniker i Skaraborg och samarbetet mellan oss är på topp. Om man får in två akuta reperationer under dagen så hjälper vi varandra. Vårt motto är att hela tiden ha nöjda kunder och då blir akuta fall en prioritet.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det roligaste med mitt jobb är kundkontakten. Jag arbetar mot mina egna kunder vilket resulterar i att man bygger upp en väldigt god relation och lär känna deras behov. Något som också är väldigt kul är det ständiga miljöombytet.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Jag brukar säga att det är världens bästa jobb. Att jobba som servicetekniker ute på fält hos Linde är lite som att vara egen företagare med ett stort företag bakom sig. Linde ger mig ett stort företroende eftersom jag själv planerar hur mina dagar ska se ut. Om problem dyker upp kan jag alltid ringa till vår support och få hjälp. Hela organisationen jobbar som ett team vilket känns otroligt bra och tryggt. Jag kan definitivt rekommendera Linde som arbetsgivare. Jag har varit på företaget i över 15 år och här kommer jag att bli kvar!

Möt fler medarbetare

Peter, sälj- och produktsupport

”Även fast Linde är ett relativt stort företag så har man ändå lyckats fånga den familjära känslan”

Läs mer

Carolin, servicefakturering

”Det bästa med Linde är att personalen verkligen får utrymme för egna initiativ”

Läs mer

Dennis, konstruktör

”Samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass”

Läs mer

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer