Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kollegor arbetar med en truck
Möt våra medarbetare

Dennis Jansson, konstruktör

Samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass

Dennis Jansson, konstruktör, är verksamhetens stjärna i 3D CAD. Dennis och kollegorna på avdelningen ser alltid lösningar och möjligheter för att leverera en så bra slutprodukt som möjligt till kunden.

Dennis Jansson, konstruktör

Dennis Jansson, konstruktör

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar som konstruktör. Mina främsta arbetsuppgifter är mekanikkonstruktion, projektledning och dokumentation. Majoriteten av arbetet består av konstruktionsarbete i 3D CAD med tillhörande ritningsframtagning. Där tar vi fram de kundanpassningar som kunderna efterfrågar. Jag stöttar även mina kollegor på avdelningen genom att styra beläggningen och planera inkommande uppdrag i vårt ERP-system. Ibland är jag även med som stöd när säljarna är ute hos kund eller hjälper produktionen med att styra olika projekt.

Vad är roligast med ditt jobb?

Det är många saker… Allt från variationen av arbetsuppgifter, problemlösningarna, utvecklingsmöjligheterna och det gemensamma arbetet mot våra uppsatta mål. Det som sätter en guldkant på varje dag är att vi har väldigt bra samarbete med alla som är inblandande i våra projekt. Allt från säljare, säljsupport, beredning, produktionsplanering, hydraulik- och elektronikingenjörer, montörer, smedpersonal, slutkontroll och servicetekniker. Alla som vi kommer i kontakt med gör verkligen sitt yttersta för att skapa en så bra slutprodukt som möjligt till kunden. Just samarbetet och gemenskapen är något som jag värdesätter väldigt högt.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Det är två saker som jag anser är extra viktiga för mig hos en arbetsgivare och det är trivsel på jobbet samt utvecklingspotential.

Gällande trivsel på jobbet anser jag att samarbetet mellan personalen på Linde ligger i toppklass. Folk är väldigt måna om att hjälpa varandra för att hitta de lösningar som krävs för att göra våra kunder nöjda. Det finns en drivkraft och ett engagemang som gör att man både vill utveckla och utvecklas. Det är något som berör både de anställda och produkterna vi levererar.

Den andra, och nästan viktigaste punkten, är utvecklingspotentialen. Har vi idéer internt är det aldrig någon som bromsar utan vi uppmanas snarare att driva igenom dessa och komma med förslag på förbättringar. Linde ser även till att personalen alltid är uppdaterad med de senaste utbildningarna. Exempelvis har våra servicetekniker utbildningar i världsklass via både Aulis Gårdemark och Jörgen Rickman. De olika utbildningarna leder till att vi hela tiden, inom alla avdelningar, har kunnig personal som jobbar hos oss.

Möt fler medarbetare

Therese, säljadmin

”Jag får hela tiden samtal från olika kunder och det är alltid kul att vara till hjälp”

Läs mer

Jonas, säljare

”Den främsta delen med varför jag tycker att jobbet är så bra är just mötet med människor”

Läs mer

Anders, controller

”Jag har varit på Linde i 16 år och det är ett otroligt spännande företag att jobba på”

Läs mer

Jessica, Manager QHSE

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer