Webbläsaren du använder är inte kompatibel. Välj en annan webbläsare för att få ut det bästa av vår webbplats.
Kollegor arbetar med en truck
Möt våra medarbetare

Anders Eriksson, controller

Jag har varit på Linde i 16 år och det är ett otroligt spännande företag att jobba på

Anders Eriksson ser sig själv som en av seniorerna på företaget och värdesätter möjligheten att hela tiden utveckla sig själv. Som Controller har han varierande dagar med allt från att upprätta budget till att förbereda inför bokslut.

Anders Eriksson, controller

Anders Eriksson, controller

Vad jobbar du med och hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Jag arbetar som controller med inriktning framförallt mot service men arbetar även med redovisningen mot vårt moderbolag. Mina dagar är väldigt varierande. Det kan vara allt från att upprätta och slutföra budget för kommande år, förbereda inför bokslut till att svara på olika frågeställningar från organisationen.

Vad är roligast med ditt jobb?

Man har ju lärt sig en del under tiden man jobbat här och idag ses nog jag som en av seniorerna på företaget. Genom resans gång har jag skaffat mig stor kunskap om både yrket och företaget vilket innebär att jag ofta hjälper mina kollegor i olika utmaningar och frågeställningar. Så det roligaste med mitt jobb är nog att få dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter och på så vis hjälpa mina kollegor att utvecklas i sin arbetsroll.

Vad är det bästa med att jobba på Linde?

Jag har varit på Linde i 16 år och det är ett otroligt spännande företag att jobba på. Det sker hela tiden förändringar och vi växer och utvecklas hela tiden. Det finns inget år som är det andra likt och det är ett företag som verkligen har högt i tak. Det finns hela tiden möjlighet att utveckla sig själv vilket jag tycker är väldigt viktigt på en arbetsplats.

Möt fler medarbetare

Marie, inköpare

"Även om Linde i grunden är stort känns det ofta som man jobbar på ett mindre företag. Det ger bra sammanhållning och samarbete som är guld värt!"

Läs mer

Jessica, Manager QHSE

”Det är kul att jobba i en stor koncern som finns över hela världen där jag kan bolla och utbyta idéer internationellt”

Läs mer

Tomas, serviceledare

"Att vara serviceledare är ett väldigt varierat jobb och man får vara inblandad i hela affären – från försäljning till service, vilket gör att man får en god helhetsförståelse"

Läs mer

Rahim, leveranskontroll

”Linde har höga ambitioner, vill växa och vågar satsa, vilket är precis en sådan arbetsgivare som jag vill vara hos”

Läs mer