Receptionist till Örebro (sommarvikarie)

Vill du jobba som receptionist i sommar? Vi söker nu en sommarvikarie till receptionen på vårt huvudkontor i Örebro. Uppdraget förväntas pågå under veckorna 28 – 31 i sommar. Upplärning kan komma ske redan under påskveckan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som receptionist är du ansiktet utåt och blir den första personen som besökare möter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ta hand om receptionen, besökare, telefonväxel samt hantera inkommande och utgående post. I din roll kommer du även att hantera beställningar av kontorsmaterial, göra dagliga lunchbeställningar, vara behjälplig vid olika typer av bokningar samt vid behov stötta VDn med arbetsuppgifter av administrativ karaktär. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma såsom kontering av fakturor.

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasial utbildning men det viktigaste för att lyckas i rollen är att du är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta och kommunicera, med andra människor såväl internt som externt. Du tycker om mötet med människor, har en prestigelös inställning och tycker om att hjälpa till där det behövs. Du bör även besitta goda kunskaper i Office-programmen samt behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.

Meriterande är om du har arbetat i en liknande roll tidigare.

Tjänsten är på heltid med arbetstiderna 07.45 - 16.30, måndag - fredag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Poolia. Varmt välkommen med din ansökan senast 21 mars. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.