Utbildare inom truck och travers

Linde Material Handling söker en utbildare inom truckförarbevis och travers. Är du en person med intresse för teknik och pedagogik? Trivs du i mötet med andra människor? Då kanske det är just dig vi söker!

Hos oss på Linde ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen är du ansvarig för planering och genomförande av utbildning inom områdena för truckförarbevis och travers. Som utbildare ansvarar du för att underhålla och vidareutveckla vårt utbildningsmaterial samt säkerställer att materialet lever upp till rådande säkerhetsbestämmelser och standarder. Du utbildar våra externa kunder och vår egen personal internt på företaget. Vidare är du en viktig del i arbetet med att driva försäljningen av utbildningar till kunder och andra intressenter. I tjänsten är du placerad inom Region Mitt, men stöttar även våra andra regioner i Sverige vid behov

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning på minst gymnasial nivå samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Vi tror att du har en bakgrund från en liknande roll som utbildare och brinner för merförsäljning och kundkontakt.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en engagerad, entusiasmerande och kommunikativ person med god pedagogisk förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder. Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad. God administrativ förmåga och B-körkort är krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrig information

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa och arbeta med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 24 februari 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Lars Holm på 070-180 73 81 eller
HR Business Partner Sandra Södersten på 070-203 07 45.