Serviceledare till Skövde

Linde Material Handling utökar med en serviceledare till Skövde. Är du redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker!

I rollen som serviceledare hos oss ingår du i ett team av erfarna kollegor som gör oss till en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. Vi har de senaste åren haft en mycket positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ansvara för våra serviceverkstäder i Skövde. Du leder och fördelar arbete för dina underställda servicetekniker i verkstäderna. Du planerar, följer upp och säkerställer att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget. I tjänsten rapporterar du till regional servicechef.

Vem är du?

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande, samt erfarenhet av operativ arbetsledning. Vi tror att du har en bakgrund som verkmästare, arbetsledare eller serviceledare inom verkstad eller annan teknisk bransch. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga.

För att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder.

Övrig information

Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa och arbeta med truckar i världsklass?
Varmt välkommen med din ansökan senast 17 februari 2019.

Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Tomm Holm på 070-201 12 25 eller
HR Business Partner Sandra Södersten på 070-203 07 45.