Sverige
Hemsida

Lindes finansierings- och optimeringslösningar

Linde Material handling är kända för designade truckar med innovativ teknologi och ergonomiska lösningar. Men inte alla känner till att företaget även har en rad lösningar som faktiskt hjälper kunden att förbättra sin ekonomi.

Finansiering

Olika typer av kunder vill ha olika typer av finansierings-lösningar. Därför har vi tagit fram flera fördelaktiga alternativ – du kan garanterat räkna med att hitta en modell som är lämplig för just er verksamhet.

Med oss får du dessutom en kunnig och engagerad partner som bryr sig om er hantering och era behov. Som ett extra plus erbjuder vi kompletta truckförarutbildningar.

Fördelar

Alla våra finansieringslösningar innebär:

  • Mindre likviditetspåverkan
  • Slipper binda kapital
  • Bättre nyckeltal i balansräkningen
  • Förmånlig försäkringslösning
  • Paketerade lösningar
  • Stabil månadskostnad
  • Enklare beslutsprocess

Rental
Helhetslösning där du hyr de truckar du behöver under en bestämd tidsperiod, vilket ger stabil månadshyra. Regelbunden service, reparationer och reservdelar för normalt slitage ingår. Skulle trucken mot förmodan gå sönder kan vi leverera ersättningstruck inom avtalad tid. Vid våra regelbundna rentalmöten diskuterar vi hur Linde kan optimera er truckflotta och materialhantering.

Leasing
Med leasing kan du anpassa hyran efter er budget – vi föreslår lämplig hyrestid, men det finns möjlighet att anpassa månadsbetalningen efter 3–7 år (beroende på truckmodell). Efter avtalsperiodens slut anvisar du som kund köpare till objektet eller så kan du själv välja att köpa objektet till avtalat pris.

Korttidshyra
Ger dig full flexibilitet för precis det behov du har. Du hyr de truckar du behöver, från en dag och uppåt (ingen bindningstid), och kan enkelt byta truck om behovet ändras. Behovsoptimerad Linde-service ingår. Vi kan även hjälpa till med frakten.

Stand By
Ger möjlighet att helt styra kostnaden efter behov. Du betalar en låg månadskostnad och därutöver endast för antalet drifttimmar. På köpet får du en förmånlig och säker backup-lösning i och med att du alltid har en reservtruck tillgänglig – en Stand By-truck kan vara reserv för ett antal ordinarie truckar inom samma modellserie.

Outsourcing
Outsourcing innebär att vi köper er truckpark och ni hyr tillbaka den med en rentallösning. Vi tar hand om allt, från optimering av truckparken och bevakning av kostnader.

Kunden fokuserar på sin kärnverksamhet och vi tar hand om det vi är proffs på.

Lösningen frigör dessutom likvida medel i ert företag och gör det möjligt att lätta på balansräkningen.

Optimering
Inom de flesta verksamheter arbetar man ständigt med förbättringar av olika slag. Låt oss på Linde hjälpa er att se över just er verksamhet och hantering. Vi arbetar med tre typer av verktyg som på olika sätt kan optimera er truckanvändning och ge en mer kostnadseffektiv verksamhet.

upp

Kontakt

Vill du veta mer om hyr- eller funktionsavtal kontakta Jakob Saf på telefon eller e-post:

Försäljningschef
Jakob Saf
Tel.: 070-652 04 33
Maila Jakob